Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Utazási tippek > A világ legjobb víz alatti szállodái

Utazási tippek

A világ legjobb víz alatti szállodái

A világ legjobb víz alatti szállodái
április 21
12:01 2015

A víz alatt alvás többé nem egy tudományos-fantasztikus mese, mindez valósággá vált. Ha valaha álmodtál arról, hogy úgy hajthatod álomra a fejed, hogy színes halak és gyönyörű kilátás vesz körbe, akkor ezekben a hotelekben valóra válhatnak az álmaid. Olvass tovább és kezdd el tervezni a tenger alatti utazásodat! Egy új élmény vár rád.

1. Atlantisz, The Palm, Dubai

A dubai Atlantisz, The Palm víz alatti építményeit találóan Neptunusnak és Poszeidónnak hívják. Nem hiába nevezték el őket a tengerek isteneiről: Ezek a szobák romantikusabbak és bensőségesebbek, mint amikről valaha álmodni mertél. Minden egyes szobában a padlótól a plafonig nyúlik az ablak, így téve lehetővé azt, hogy csodálattal nézd a tengeri életet miközben az ágyadban fekszel kényelmesen. Jól hangzik? A legolcsóbb ajánlatokat nálunk találod.

1

2. The Manta Resort, Pámba-szigetek, Zanzibár

A pámba-szigeteki Manta Resort legnagyszerűbb helyisége a víz alatti szoba. Egy fából készült csónak segítségével tudsz eljutni a türkizkék vízen keresztül erre a csodálatos helyre, a Manta House zátonyára, melyet a kristálytiszta tenger ölel körül. Azonban ha úgy véled, hogy túlságosan sok lenne egy egész napot a víz alatt tölteni, bármikor feljöhetsz napozni a fedélzetre.

2

3. Subsix a Niyamában, a Maldív-szigeteken

A Subsix a Niyama luxusszállói közé tartozik, ám mégis bárki számára elérhető. Habár nem ugyanazon a szigeten találhatóak, az első víz alatti klub szintén a Maldív-szigeteken helyezkedik el. Itt tudsz táncolni, pihenni és finom koktélokat kóstolgatni, mindezt az Indiai Óceán mélyén. Nincs is lazább dolog annál, mikor az óceán hullámai alatt táncolhatsz!

3

4. Lovers Deep, Karib-szigetek

A Lovers Deep a legnagyszerűbb és legmodernebb tengeralattjáró, amit csak el tudsz képzelni. A luxus itt egy teljesen új szintre lép. Ez a hely a Karib-szigetek lélegzetelállító kilátásával pontosan azoknak lett tervezve, akik egy kis romantikára vágynak, a szó legnemesebb értelmében. Ha egy szeretetteljes és lenyűgöző tapasztalatra vágysz a partnereddel, a Lovers Deep a neked való hely.

submarine_bedroom.jpg

About Author

Bence

Bence

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment