Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Témák > Butik hotelek: luxus és komfort

Témák

Butik hotelek: luxus és komfort

Butik hotelek: luxus és komfort
április 23
07:47 2015

A nagyobb néha jobb, nem ez a helyzet azonban, amikor luxusszállodákról és üdülőparkokról van szó. Egy bizonyos méret felett elvesztik az intimitásukat és az igazi otthontól távol való otthon-érzetet. „A jó dolgok kis adagokban érkeznek”, ez nem csak egy klisé a hotel világban, ez maga a valóság.

Ma szeretnénk bemutatni egy rövid listát a világ legnagyszerűbb egyedülálló butik hoteljeiről.

Washington School House Hotel, Utah

Park City valaha egy virágzó bányaváros volt ahol nagy szükség volt bankokra, iskolákra és kórházakra. Manapság, mivel a bányászat korszaka már réges-rég lejárt, néhány nyoma azonban megmaradt, mint például ez az egykori iskolaépület. Az építmény 12 vendégszobával bír: fa ajtók, tesztre szabott berendezések és antik tárgyak kölcsönöznek stílusosan vintage hangulatot a Washington School House Hotelnek.

wash

Relais Santa Croce, Firenze

Ezt a 18. századi épületet alakították át egy luxusszállóvá, melyet 24 elegáns szoba varázsol előkelővé és kifinomulttá, főleg a nagyszerű szolgáltatásokkal párosulva. Az eredeti építészeti részletek, mint például a gondosan kidolgozott freskók, elősegítik azt az érzést, mintha visszautaztunk volna az időben. Ráadásul hogyha szeretnéd megkóstolni a ház éttermének legfinomabb ízeit, rögtön megérted, miért Toszkána az egyik legnépszerűbb célpont ahova azok mennek, akik szeretik a jó ételeket és borokat.

2relais

O:Live Boutique Hotel, Puerto Rico

Marokkó, Spanyolország, Olaszország és Franciaország van egybegyúrva ebben a lenyűgöző szállodában. A 4 emeleten elrendezett 15 szobát művészi képekkel és fotókkal díszítették ki. Az O:Live Boutique Hotelnél megtalálták a tökéletes összhangot a jólét és a kényelem között, nagy figyelmet szentelve a napi élet egyszerű örömeinek. Élvezd a kilátást a Condano Lagúnára, vagy vacsorázz egy csodálatosat a tetőteraszon, ahol a közösségi asztalnál előtérbe kerül az ételnek a szeretteiddel való megosztásának a hagyománya.

3o

Sunny Dom Boutique Hotel, Marbella

Valószínűleg ez a legkisebb butik hotel. Sunny Domnak mindössze öt szobája van, és az aranyhomokos tengerpart, Elviria szívében helyezkedik el. Mihelyt belépsz, rögtön érezni fogod a hullám hangját és a téged körülölelő meleg napsugarakat. Ebben a gyerek-mentes, csak felnőtteknek való hotelben minden vendéget arra bátorítanak, hogy érezzék magukat úgy, mintha csak a saját otthonukban lennének. Olvassanak könyvet a csodás teraszon, vagy sétáljanak egyet a varázslatos tengerparton… Amit csak akarsz, amikor csak akarod!

4sunny

About Author

Bence

Bence

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment