Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Afrika > 5 ok arra, hogy elmenj Namíbiába szafari túrára

Afrika

5 ok arra, hogy elmenj Namíbiába szafari túrára

5 ok arra, hogy elmenj Namíbiába szafari túrára
május 16
10:05 2015

A vad tájak, az állatvilág és a környéket bejáró illatok, és összességében az afrikai színek és fények csak egy pár ok amellett, hogy elmenj Szafarira legalább egyszer életed során. Ez az ideális tapasztalat azoknak, akik szeretnek fotózni, továbbá azoknak is, akik közelebb akarnak kerülni a természethez. Ha még mindig kétségeid vannak, olvass tovább figyelmesen, egy szót se hagyj ki!

Az állatvilág

A madarak kiemelkedő sokszínűségétől és a csodálatok macskaféléktől egészen a lenyűgöző ötösig (oroszlán, afrikai elefánt, bölény, leopárd és orrszarvú) terjed az állatvilág Namíbiában, ami biztos úgy fog rabul ejteni, mint korábban soha semmi. Várj, amíg meglátsz egy elefántot amint ölelgeti a kicsinyét, vagy egy oroszlánt vakarászni és ásítani. Soha semmi nem lesz többé a régi.

1

A fények

Namíbia soha véget nem érő napnaplementéjét örökre szívedbe fogod zárni. Az égből lefelé táncikáló aranyfények, melyek a rőt vörös, a sárga, a lila és a piros ezernyi árnyalatát foglalják magukba… Egy lélegzetelállító napi rutin, amely úgy tűnik, mintha soha nem lenne vége. Utazz el Afrikába, és fedezd fel, mennyivel más ott a fény, és mennyire összehasonlíthatatlan bármivel.

A tájak

Egy namíbiai szafari során a szemeid elfognak veszni a gyönyörű vadvilág végeláthatatlan magasságától és élénk színeitől. Minden egyes levegővételeddel át fogod érezni Afrika szívdobbanását a Kalahári sivatagban. Ezektől a káprázatos vad tájaktól garantáltan le fog esni az állad.

2

Az emberek

A namíbiaiak mind egyaránt barátságos és lenyűgöző emberek. A törzsek ősi kultúrája téged is meg fog igézni. Nézz körbe hogy észrevedd a nők befont haját és gyöngyeiket, az örömöt és vidámságot a gyermekek arcán, a kíváncsiságukat… A namíbiaiak mosolya egy olyan emlék, ami örökre az emlékezetedbe vési magát.

3

A kaland

Ha szeretnéd magadat Indiana Jonesnak képzelni az egyik kalandján, Namíbia a neked való úti cél. Namíbia a világ leggyérebben lakott országainak egyike, körbeutazni az Etsoha vagy a Kalahári lakatlan területeit eleve olyan érzést fog nyújtani, mintha a saját filmedben szerepelnél.

About Author

Bence

Bence

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment