Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Európa > Spanyolország legérdekesebb szállodái

Európa

Spanyolország legérdekesebb szállodái

Spanyolország legérdekesebb szállodái
május 27
19:28 2015

Furcsa, eredeti, más… A következő néhány sorban Spanyolország legkülönösebb szállodáiról találhattok majd némi infót. Ezeken a helyeken feledhetetlen élményeket lehet gyűjteni, az biztos!

Los Caracoles Rural Hotel – Torrox, Málaga

A természet inspirál. Ezzel a Los Caracoles Rural Hotelnél is tisztában vannak, ahol egy olyan helyen aludhatsz, mintha egy csiga házában éreznéd magad. Ne aggódj, ez nem azt jelenti, hogy a hátadon kell cipelned a saját szobádat, csak annyit, hogy kerek formájú hálószobákban töltheted majd az estédet. Ráadásul a varázslatos terasz gyönyörű kilátást nyújt a Frigilianára és a Nerjára, azaz a tengerre és a hegyre.

1

Marqués de Riscal – El Ciego, Álava

Ha mindig is arról álmodtál, hogy egyszer majd eltölthetsz egy éjszakát a Guggenheim Múzeumban, akkor biztosan imádni fogod a Marqués de Riscal Hotelben eltöltött időd minden egyes pillanatát. Az építmény maga egy mestermű, melyet az egyedülálló kanadai építész, Fran Gehry tervezett. Acélból formált Avantgárd művészet a szőlőtőkék között, amelyekből csodálatos bér készül, amit az éttermekben és a folyosókon te is megkóstolhatsz. Ferde falak, hatalmas cikkcakkos ablakok és elérhetetlen plafonok. Mert a többi az túlságosan megszokott.

2

Les Cols Pavellons – Olot, Girona

Te elég bátor vagy ahhoz, hogy a természet közepén egy üvegből készült hálószobában aludj? Mert pontosan ez az, amit a Les Cols Pavellons kínál: egy éjszaka a Hold, a csillagok, a felhők és minden egyéb alatt. Egyvalamiben mindenki egyetért: ez nem egy egyszerű hotel, ez egy egyedülálló élmény. Nincsenek megfelelő szavak arra, hogy leírjuk ezt a csodálatos, embereknek készült akváriumot… Neked is látnod kell!

3

Isla de Burguillo – Ávila, Kasztília és León

Ha (még) nem engedhetsz meg magadnak egy kastélyt egy szigeten, melyet csak hajóval lehet elérni, akkor kölcsönözz egyet! Az Isla de Burguillot te és 9 másik barátod együtt élvezhetitek relatíve baráti áron. Senki sem fog titeket zavarni itt, és ha valaki mégis megpróbálná, akkor egyszerűen csak bezárod a kastély tornyába. Hisz ez a te kastélyod. Tüzet rakhatsz télen, vagy grillezhetsz nyáron, és még borospincéje is van!

4

Cap Rocat Hotel – Mallorca, Baleári-szigetek

Antonio Obrador egy valóságos varázslatot vitt végbe a Cap Rocaton, amikor az egykori katonai erődítményt hotellé változtatta. Itt találhatod a sziget legjobb oldalát, igazi luxusban, a béke és a kristálytiszta vizek birodalmában. Barangolj körbe a falakon belül, élvezd az úszómedencét és próbálj ellenállni a varázslatosságával hívogató napnyugtának. Egy igazi szeszély, melyet nyáron kiélvezhetünk… Képes lennél kihagyni?

5

About Author

Bence

Bence

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment