Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Témák > Luxusszállodák keveredése a kempingezéssel

Témák

Luxusszállodák keveredése a kempingezéssel

Luxusszállodák keveredése a kempingezéssel
június 28
17:11 2015

Szerettél volna valaha varázslatos helyen kempingezni, a természet lágy ölén anélkül, hogy fel kellett volna adnod egy öt-csillagos hotelszoba kényelmét? Ha szeretnél valami ilyesmi megtapasztalni, akkor olvass tovább, te is le leszel nyűgözve!

Fahotel – Svédország

Csukd be a szemedet és képzelj el egy tükörüvegből készült kockát, amely az azt körülvevő erdő tükörképét veri vissza… Lehetséges ilyen helyen aludni, hogyha meglátogatod a Svédországban található Fahotelt. A Harads Erdőben helyezkedik el, az ötletet pedig a The Tree Lover (A faimádó) című svéd dokumentumfilmből merítették. Szobákat építettek a fákba, amelyek egyaránt kifejezik a természet esztétikai szépségét és tiszteletét.

1

Eco Camp – Patagónia, Chile

Az EcoCamp Patagonia egy nagyon látványos szálló, mely tiszteletét fejezi ki a környezet iránt. A Paine Nemzeti Park szívében találhatjuk. Az egyik kupola alakú szobájukban való alvás egy igazán egyedülálló élmény. Összesen 25 ilyen szobájuk van, plusz 3 közös tér, ahol lehet enni vagy útitársakkal találkozni.

2

Tena Tena Kemping – Zambia

A Nagy-hasadékvölgy legvégén található, Robin Pope Safaris által birtokolt szállodák egyike a Malawi városában, Zambiában található Tena Tena Kemping. Fával burkolt tetőt fogsz találni a kemping idilli fülkéiben. Akár fényképezkedni mész oda safarira, akár nem, a sátrak mindig lenyűgözőek lesznek. Itt megtapasztalhatod, milyen érzés mikor a vad afrikai természettel körülvéve kell élned, ám mindig biztonságban érezheted magadat.

3

Nduara Loliondo – Tanzánia

Nduara Loliondo Nnomád Tanzánia egyik vonzó kempingje. Az ország északi részén található ez a körbezárt hely. A recepció és az étkezőtermek a mongol stílusú jurtákhoz hasonlóan lettek megtervezve, mégpedig azért, hogy az idelátogatók megismerkedjenek a nomád kultúrával és a helyi lakosokkal. A szobák viszont a hagyományos Meru sátrak stílusát követik, amelyeket ragyogó textil- és bőrdekorációkkal díszítenek ki. Egyetlen naplemente itt, és örökre Afrikában akarsz majd maradni.

4

About Author

Bence

Bence

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment