Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Európa > 3 olcsó úti cél a 2015-ös nyaralásodhoz

Európa

3 olcsó úti cél a 2015-ös nyaralásodhoz

3 olcsó úti cél a 2015-ös nyaralásodhoz
július 07
16:54 2015

Ha szeretnél külföldre utazni a nyáron, de limitált büdzsével rendelkezel, aggodalomra semmi ok! Adunk ma nektek néhány ötletet, amit imádni fogtok! Fel fogsz fedezni néhány földi paradicsomot, ráadásul anélkül, hogy egy vagyont kellene költened. Szeretnél többet megtudni? Olvass tovább és fedezd fel ezeket az alacsony költségvetésű utakat velünk!

Galícia, Spanyolország

Galícia zöld, nyirkos, tele történelemmel és gyönyörű tájakkal, ahonnan nem akarsz majd hazatérni. Ez a hely valóságos paradicsoma mély völgyeknek, mesébe illő erdőknek és tiszta levegőnek. Ráadásul Galíciában vannak Spanyolország legjobb tengerpartjai is mint például a Rodas vagy a Katedrális part. a Santiago de Compostela-i székesegyháztól Lugo falaiig, Galíciában rengeteg mindent tud kínálni. Az ételről se feledkezzünk meg! Minden egyes falatka egy új gasztronómiai élmény lesz.

1Islas-Cies

Bosznia-Hercegovina

Egyszerre mediterrán és balkáni. Bosznia végre maga mögött hagyta a háború szellemét és már hivogat, hogy megcsodáld és felfedezd az itteni kultúrát, tájakat és történelmet. Sétálj keresztül a híres Stari Most hídon, vagy látogass el Szarajevóba és az alagútjaiba… Megéri elmenni ide, ráadásul nem is fog túl sok pénzedbe kerülni. Ragadd meg az alkalmat és sétálj körbe az apró sikátorokban, érezd meg a zöld tájak és a kék folyók lágy fuvallatát és engedd magad egyesülni a helyi kultúrával.

2stari-most-bridge-mostar-bosnia-Herzegovina-776

Provence, Franciaország

Képzelj el egy leander óceánt, elbűvölő kis falvakkal, vidám vízparti városokkal és tájakkal, melyeknek köszönhetően rengeteg művész és turista esett szerelembe a hellyel az évszázadok folyamán. Ez mind Provence, és ennél sokkal több! Mi csakis bátorítani tudunk arra, hogy látogasd meg ezt a varázslatod helyet június és augusztus között, hogy kiélvezhesd a leanderrel borított mezőket, és lenyűgöző képeket készíthess a Sénaque Abbeyról. Hagyd magad elbűvölni a Camargue, a Gorges du Verdon vagy a Sentier des Ocres természetes szépsége által, és kóstold meg a L’Isle-Sur-La-Sorgue, a Fontaine de Vaucluse vagy a Stes-Maries-de-la-Mer finom ételeit.

3isle-sur-sorgue-belle-provence-b2_03

About Author

Bence

Bence

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment