Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Európa > 6 teljesen ingyenes tevékenység Európában

Európa

6 teljesen ingyenes tevékenység Európában

6 teljesen ingyenes tevékenység Európában
július 08
09:00 2015

Nem szükséges elkölteni egy vagyont amikor elutazunk egy kicsit. Csak élvezd ki ezt a hat teljesen ingyenes dolgot, melyeket néhány európai városban találhatsz. Végül is a legjobb dolgok mind ingyen vannak!

Ingyen bicikli, Koppenhága

Tartogasd a pénzed a Noma étteremre! Ha használsz egyet a Városháza által felajánlott ingyenes biciklik közül, akkor elmehetsz vacsorázni a világ második legjobb éttermébe.

1bikes_nyhavn_adrian_lazar

Ingyen csokoládé, Zürich

Ingyen csoki! Az édesség-függők nem fognak tudni ellenállni hogy kipróbáljanak egyet (vagy talán kettőt) a Zürichi Lindt & Sprungli Gyár termékei közül. A belépő a múzeumba teljesen ingyenes. Ezt már csak az ingyen sör überelné, nem gondolod?

Ingyen vígjáték, Edinburgh

Az edinburghi fesztiválon az árak meglehetősen drágák. Azonban néhány előadásra ingyen is el lehet menni. Még viccesebbek a poénok hogyha egy forintot sem kellett fizetned érte.

Nézd meg a Mona Lisát Párizsban

Minden hónap első vasárnapján ingyenes a belépő a világ legnagyobb kiállítótermébe, a Louvre-ba. Általában 15 euró körül van a belépőjegy ára, amellyel megnézheted a Mona Lisát.

2The-Louvre-24

Ingyenes koncertek, Amszterdam

Csatlakozz az értelmiségi réteghez és hallgass Schubertet a Concertgebouw egy ingyenes koncertjén. Minden szerdán ebédidő tájt ezrek gyűlnek össze, hogy részesei lehessenek a közönségnek. Ne aggódj, megéri a várakozás.

Dinoszauruszok ingyen, London

A világ legjobb múzeumai közül jónéhányat találhatunk Londonban, melyek közül néhány még ingyenesen is látogatható. Ilyen például a Természettörténelmi Múzeum. Kihagyhatatlan, főleg ha gyerekekkel utazol: csodálatosan fogják érezni magukat!

314159725

About Author

Bence

Bence

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment