Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Témák > 8 dolog, amit meg kellene tenned, mielőtt betöltöd a 30-at – Második rész

Témák

8 dolog, amit meg kellene tenned, mielőtt betöltöd a 30-at – Második rész

8 dolog, amit meg kellene tenned, mielőtt betöltöd a 30-at – Második rész
július 21
08:30 2015

Camino de Santiago Galíciában

Habár a legendás zarándokút abszolút nem korhoz kötött, de rengeteg tapasztalatot adhat a huszas éveikben járó, felnőni vágyó fiataloknak. Hiszed vagy sem, végigsétálni az előrekijelölt útvonalakon meg fogja változtatni az életedet. Jelöld ki magadnak a saját tempódat, vegyél fel kényelmes cipőket és vigyél minél kevesebb dolgot magaddal! A legfontosabb az hogy érezd a természet közelségét és a tájak gyönyörűségét. Továbbá ez remek lehetőség arra, hogy megismerj új embereket a világ minden részéről.

1

Fürdőzni egy fagyos tóban

Képzeld el az életérzést, amikor a jégen állsz a fürdőruhádban, 0 fok alatti hőmérsékletben… A várakozás, majd a jéghideg víz marő érzése a tested minden pontján. Szállj ki gyorsan (mi sem akarjuk, hogy megfagyj!) és vésd örökre emlékezetedbe életed legsokkolóbb mumentumát. Oroszországban és Finnországban ez egy igen közkedvelt tevékenység, ráadásul még a vérkeringésedet is segít helyreállítani. Sosem késő megpróbálni, ráadásul sokkal olcsóbb és egészségesebb egy kozmetikai beavatkozásnál.

2

Szórakozni egyet Las Vegasban

Las Vegas, melyet más nevés „a bűn városának” is szoktak nevezni ráadásul nem véletlenül: úgy tűnik, itt szinte minden megengedett. Nem kell oylan őrülten viselkedned, mint a Másnaposok című film főszereplői, de illik kihasználni mindent, amit ez a város tud kínálni: kaszinók, elsőosztályú klubok és neonfények. Azoknak pedig, akik még gondolkoznak… Nem, nem kell Celine Dion koncertre menni, de ha már ott vagy, talán te is szeretnéd megnézni a Cirque du Soleil egyik előadását.

3

Cápákkal úszkálni

Ha szereted A cápa című filmet, akkor itt a lehetőség, menj és úszkálj együtt a cápákkal azok természetes környezetében. Persze ne egyedül tedd mindezt – Mindig biztonságos környezetben, felügyelet alatt! Dél-Afrika, Kalifornia déli része és Ausztália néhány azon helyek közül, ahol bezárkózhatsz egy ketrecbe hogy lemerülj és fehércápákkal találkozz. A Bahamákon meg is etetheted őket (nem magaddal!), illatva a mexikói Holbox szigeten cetcápák alá merülhetsz veszélytelenül: ezek az állatok, annak ellenére, hogy a világ legnagyobb halai, csakis planktonokkal táplálkoznak.

Female Great White and underwater photographer

Female Great White and underwater photographer

About Author

Bence

Bence

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment