Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Témák > 4 város 4 könyvhöz – Második rész

Témák

4 város 4 könyvhöz – Második rész

4 város 4 könyvhöz – Második rész
augusztus 05
08:00 2015

Ülj le kényelmesen és légy kész a következő könyvekre, melyek valóságos utazásra fognak repíteni! Légy óvatos viszont, megeshet hogy mindegyik városba beleesel, pedig egyszer, tudod, vissza kell jönnöd.

New York és az Üvegváros

Ez Paul Auster New York Trilógiájának első kötete. Minden egy rejtélyes gyilkossággal kezdődik a világ egyik leglátványosabb városában. Az első szavától magába szippant a mű. A főszereplő, Daniel Quinn magánnyomozó követi a nyomokat a város legsötétebb sarkain keresztül. Magába zár és lesújt, miközben egy klausztrofóbiás úti kalanddá változik, ami látszólag sosem ér véget.

1

Santiago de Chile és A lelkek háza

Rosa a Gyönyörű egy sápadt bőrű szellem zöld hajjal és furcsa gyönyörrel, ami mindenkit lenyűgöz. Esteban Trueba szerelmes lesz belé, de a lány véletlenül belehal egy mérgezésbe. Évekkel később Esteban elveszi Rosa testvérét, Clarát, és a családi házba költöznek, az úgynevezett Las Tres Maríasba. Így kezdődik a családi saga, melyet Isabel Allende Chile-i történelmi eseményekkel szőtt körbe. Nincs is jobb könyv ennél arra, hogy felfedezd ezt a lenyűgöző országot!

2

Isztambul és Az Ártatlanság Múzeuma

Kemal és Füsun Bassmatchi unokatestvérek, és szeretik egymást. Érzelmesen, határtalanul. Egyikük története követi a másikat és így halad a könyv egy ideig. Aztán minden megváltozik: Kemal megpróbálja őt visszaszerezi, de be kell érnie azzal, hogy az ingóságait szedi össze. Orhan Pamuk gyönyörű szerelmes sztorit mutat be a 60-as évek Isztambuljában. Modern, élénk és konzervatív.

Egonomik.com İstanbul Resimleri

Egonomik.com İstanbul Resimleri

Rodosz és a Fáklya

A Marion Zimmer Bardley által írt regényekben, melyekben történelem és legenda keveredik, mindig nagy sikert aratnak. A Fáklyával sincs ez másképp, ez az egyik legnépszerűbb kötete. Visszaugrunk egyet az ősi Görögországba. A trójai háborúról és annak pusztításáról van benne szó, meg szerelemről, és a századokkal ezelőtti mítoszokról… Mindezt Cassandra szemein keresztül láthatjuk. Ez a tökéletes történet ha valaha szeretnél Görögországba utazni, Athéntól a varázslatos Aegean szigetekig. Természetesen a legendás Rodoszt sem hagyhatod ki.

pictorial harbors of small greek islands - Skiathos

About Author

Bence

Bence

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment