Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Témák > Élvezd ki a világ legjobb shopping utcáinak luxusát!

Témák

Élvezd ki a világ legjobb shopping utcáinak luxusát!

Élvezd ki a világ legjobb shopping utcáinak luxusát!
január 19
06:00 2016

Kétségtelen tény, hog a világon rengeteg olyan város van, ahova elmehetsz azzal az egyetlen céllal is, hogy vásárolgass. Azonban az is kétségtelen tény, hogy mindezen városok közül néhányan kiemelkednek, és nem is ok nélkül!

Az első hely, ahova érdemes menni azoknak, akik szeretnek vásárolgatni, az mindenképpen New York. Az itt található Fifth Avenue utcában található a legtöbb luxus termék az egész világon.

shutterstock_116778754

Spanyolország nagyvárosaiban, így Madridban vagy épp Barcelonában szintén rengeteg luxustermékkel lehet találkozni a direkt vásárlásra kihelyezett utcákon. Madridban egyértelműen a Salamanca kerület a leggazdagabb rész, amely Madrid központjában található. Ez a legjobban reklámozott része az egész városnak. Rengeteg divatáruház található erre, ahol a legújabb divat szerinti öltözékeket vásárolhatsz magadnak. Szintén híres utca még  a Preciados is, amely Spanyolország, sőt egész Európa egyik legdrágább utcája!

Fedezd fel a világ legdrágább utcáit!

Ha a világ legelegánsabb utcáját akarjuk megemlíteni, akkor azt minden kétséget kizáróan az olaszországi Milánóban érdemes keresni. Ebben az országban a divat világának legnagyobb nevei a következők: Armani: Gucci, Prada, Versace vagy épp Ferragamo, többek között. Érdemes meglátogatni Milánóban a II. Vittorio Emmanuele Galériát, vagy az Emporio Armani kávézót. Szintén híres hoteleket is találhatsz itt, így például a Bulgarit, a Maison Moschinot vagy az Armanit.

A Föld másik felén találhatjuk Tokyo városát, amelynek központja a világ egyik legszofisztikáltabb városrésze. A Ginza-i kerület tökéletes hely a divat világának 100%-os kiélvezéséhez. Ráadásul elismert márkanevekbe futhatsz itt bele, így például Sony, Nikon vagy Apple termékeket vásárolhatsz, melyeket a világ minden táján ismernek.

shutterstock_146830766

Ha pedig irigykedtél Julia Robertsre a Micsoda nő című film nézése közben, akkor irány az Egyesült Államok, azon belül is Los Angeles! Végigsétálni ezen város utcáin, ez minden nő álma! A divat világával kapcsolatos legfontosabb kerület itt Beverly Hills, ahol többek között olyan márkákat találhatsz, mint a Jimmy Choo, a Hermés, az Armani vagy a Tom Ford. Ezekben az utcákban vannak a világ legdrágább üzletei.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment