Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Uncategorized > Mire kell figyelned mikor megteszed az Inka Utat?

Uncategorized

Mire kell figyelned mikor megteszed az Inka Utat?

Mire kell figyelned mikor megteszed az Inka Utat?
január 09
08:00 2016

Elutazni az Inkák világába egy életre szóló élmény, amelyet Te sem hagyhatsz ki! A túra egy nagyjából 43 km hosszú, erdőkkel, folyókkal és köddel borított tájon hever. Az Inka Utat lépcsői és lenyűgöző kilátása teszi jellegzetessé. Ennek a végén nagyszerűen kárpótolva leszel mindenért: közelről láthatod a Machu Picchut, a világ egyik leghíresebb épületét.

shutterstock_278990234

Sokféle úton eljuthatsz Machu Picchuba, de kétségtelenül az Inka Út a legjobb ezek közül. Ez a legismertebb és legnépszerűbb túravonal mind közül.

Az út egyik fénypontja és leglátványosabb része a Puerta del Sol (A Nap kapuja) és annak lenyűgöző kilátása. Innen ugyanis láthatóvá válnak Machu Picchu maradványai.

Az Inka Út az egyik legkülönlegesebb túra, melyet valaha megtehetsz!

Mielőtt elindulnál megtenni az Inka Utat, fontos lesz észben tartanod néhány alap dolgot. Az első az a pillanat, amikor elhatározod, hogy már pedig te igenis megteszed ezt a túrát. A legjobb időpont ennek megtételére nyáron van.

Szintén érdemes felkeresni különböző utazási irodák árajánlatait, az Inka Útra ugyanis mindig foglalnod kell időpontot.

Érdemes edzésben lenned indulás előtt, mert egy ilyesfajta túrához rengeteg fizikai felkészülés szükségeltetik.

És ne felejts el előre foglalni, mert az ilyenfajta kirándulásokra rengetegen vevőek!

Az utolsó lépés a felkészülésedben a bőröndöd összeállítása. Ez az eltöltött napok számától is függ. Egy pár túrabot biztosan nem fog ártani, lesznek ugyanis olyan részek, ahol szükséged lehet rájuk.

Továbbá tehetsz egy kirándulást a Lares völgybe is, illetve a Cuzcótól Machu Picchuig húzódó dzsungelbe is. Ezen az útvonalon biciklizhetsz vagy akár amatőr búvárkodhatsz is a saját szemüvegeddel.

shutterstock_168497345

Mint láthatod, nem egyszerű megtenni ezeket a túrákat. Álmaid túrájává válhat ez az élmény, hiszen a Machu Picchuról nyíló kilátás valóban egy életre szóló csodálatos élmény! Élvezd ki a különböző utakat egy másik országban!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment