Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Témák > A világ legkülönlegesebb szállodái

Témák

A világ legkülönlegesebb szállodái

A világ legkülönlegesebb szállodái
február 17
06:00 2016

Utazásaid során sokféle hoteltípussal találkozhatsz, melyek közül egyesek kiemelkedően különlegesek, már-már furcsák. Feledhetetlen élménnyé válik majd az ilyen helyeken való tartózkodásod.

Egy ilyen hotelekről szóló listát szeretnénk most közölni, melyek közül az első helyet a Chilében található Hotel La Montana Mágica foglalja el. Mint neve is jelzi, egy hegyen található maga az épület, a varázslatos kilátásról pedig a szálloda mögötti vízesés gondoskodik, melyre gyönyörű kilátás nyílik a szobákból. A Reserva Biológica Huilo Huiloban található ez a szálloda, az Andok hegyei között. Kilenc szobás az egész épület.

hotel2

Amszterdamban is található egy igazán különleges hotel, ezt úgy hívják, hogy Inntel Hotel Zaandam.. Ez egy történelmi helyen fekszik, homlokzatát pedig az ország tipikus házai alapján készítették el. 70 különböző házból építették fel. Másfelől pedig a szobák Hollandia történelmi eseményeihez kapcsolhatóak.

hotel4

Fedezd fel a világ legkülönlegesebb szállodáit!

A dél-koreai Donghae városában található a Nap Hajóút Szálló. Ez a hotel nem a tipikus szálloda, mert ez valójában egy hajó, itt maradásod alkalmával pedig olyan lesz, mintha a tengeren utaznál. Ráadásul úszómedencékben és éttermekben is lazíthatsz egy kicsit.

A Szabad Lelkek Érdekkör Kanadában van. Itt találhatod az Ewokok mesterségesen elépített városkáját. Faházban aludhatsz, tipikusan olyan házban, amelyre gyermekkorodban mindig is vágytál. Ez a házfajta az erdőben található, egy fába ágyazva.

hotel3

Ha szeretnéd kiélvezni a tengerpart nyújtotta lehetőségeket is, a legjobb hely ahol megszállhatsz, az a Hotel Conrad Maldives, amelyet a Rangali-szigeteken lelhetsz fel. Végül pedig Belgiumba indulunk, itt az igazán egyedülálló Balade des Gnomes található. Ennek a szállodának a következő a mottója: „Minden, amit el tudsz képzelni: valóság.” Ennek köszönhetően pedig egy igazi tündérmesébe csöppenhetnek az idelátogatók.

Mint láthatod, rengetegféle hotel közül választhatsz, attól függően, hgoy hova utazol és mire is vágysz pontosan. Különböző árkategóriájú repjegyeket is találhatsz az internet segítségével ezekhez a helyekhez.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment