Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Európa > Melyek a turisták kedvenc városai Spanyolországban?

Európa

Melyek a turisták kedvenc városai Spanyolországban?

Melyek a turisták kedvenc városai Spanyolországban?
február 28
21:30 2016

Spanyolország sok turista úti célja, hiszen számos olyan izgalmas városa van, melyet egyszer az életben látni kell. Ennek köszönhetően jelenleg Spanyolország a világ egyik leglátogatottabb országa.

Fedezd fel Spanyolország leghíresebb városait!

Spanyolországban a turizmus lépésről lépésre fejlődik, de néhány város kifejezetten fontos a turisták számára. Ebben az évben ilyen volt Madrid, Barcelona és Sevilla. Mindhárom igen népszerű, köszönhetően a kulturális, szállodai és gasztronómiai kínálatának. Emellett a főbb hotelek szobaárai 80 Euró/éjszaka körül mozognak, így nem számítanak túl drágának sem.

shutterstock_178539545

Ellenben, ha inkább egy pihentetőbb utazásra vágynánk, akkor erre Girona, Segovia és Tarragona a legjobb megoldás. Mindhárom Észak-Spanyolországban található és meglehetősen lenyűgözők.

shutterstock_213422017

Ha az ország legjobb strandjai érdekelnek, akkor kétségtelenül az Alicante-i Costa Blanca, a castellóniai Costa del Azahar és a tarragonai Costa Dorada a legjobb választás. Nem érdemes azért arról sem elfeledkeznünk, hogy Spanyolországnak még ezeken felül is sokféle, igen speciális strandja van.

shutterstock_197317964

Figyelembe véve a főbb műemlékeket, ebben az évben Alhambra volt a leglátogatottabb, mely Granadában, Andalúziában található. Az Alhambra a műemlék történetében minden idők legmagasabb látogatócsúcsával zárta az évet. Nem messze tőle, a város szomszédságában található még Albaicin és Sacromonte is.

shutterstock_266835224

Spanyolországon kívül még számos olyan város van, amit legalább egyszer látni kell. Mindenekelőtt ilyen Róma, Párizs és London.

És te? Megnéznéd ezeket a különleges spanyol városokat?

Amennyiben a válasz igen, ne felejtsd el, hogy online rengeteg repülőjegyet találsz jó áron olyan városokba, mint Madrid, Barcelona vagy Sevilla.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment