Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Témák > Szeretnél teknősökkel önkénteskedni?

Témák

Szeretnél teknősökkel önkénteskedni?

Szeretnél teknősökkel önkénteskedni?
február 16
06:00 2016

Ha szereted a teknősöket és szeretnél velük önkéntesen dolgozni, a legjobb város kétség kívül Cancun. Lenyűgöző hotelek, üzletek és üdülők testesítik meg Cancun városát, amely a világ egyik leggyönyörűbb tengerpartján fekszik. Ráadásul ha szórakozásra vágysz, akkor sem utolsó ez az úti cél, hiszen az ország legnépszerűbb diszkói is itt találhatók.

shutterstock_92888323 (1)

Ráadásul a Yucatán északkeleti partján rengeteg archeológiai helyet is találhatsz, melyek a legjobb helyek, hogyha úszásra és városnézésre vágysz.

Hogyha szeretnél gondoskodni a teknősökről, akkor az „Isla Mujeres” nevű sziget a te helyed! Itt különféle teknősfajtákkal találkozhatsz, akik ilyenkor a tengerpartra mennek és ott pihennek meg.

Önkénteskedj a mexikói Cancunban!

Ezen a helyen találhatsz egy farmot, ahol teknősöket tartanak és mindenki vigyázhat rájuk. Együttműködhetsz a többi önkéntessel és segítheted ezeket az aranyos állatkákat.

Ha csak látni szeretnéd a teknősöket, akkor irány Xel-Há! Itt található a legnagyobb tengerpart, ahol a teknősök nap közben heverésznek. Szintén sok, önkéntességre ösztönző programot találhatsz itt.

Nagyon híres még az Akumal tengerpart is, illetve az itteni lagúna. Itt is szeretnek megpihenni a teknősök. Akumal egy igazán érdekes hely, a mexikói spanyolban nagyjából ennyit tesz: „a teknősök helye.” Ha ideutaznál az elkövetkező pár hónapban, könnyen rájöhetsz, hogy rengeteg turista van itt, akik szeretnek fotózkodni a teknősökkel. Azonban illik figyelmesnek lenni, hiszen a teknősök állatok, könnyen megijesztheted őket!shutterstock_193037222

Ha még közelebbről szeretnél teknősöket szemlélni, gyakorolhatsz víz alatti tevékenységeket ezen tengerpartok közül néhányban. Ez egy igazán egyedi élmény.

Mint látható, teknősökkel önkénteskedni egy olyan élmény, amelyből csakis előnyöd származhat és amellyel csak gazdagabb lehetsz. Imádni fogod az itt szerzett tapasztalataidat. Ha úgy döntesz, hogy Mexikóba utazol, ne feledd, Cancunba könnyen találhatsz repjegyeket online oldalakon!

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment