Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Ahol ördögi helyeket találunk

Úticélok

Ahol ördögi helyeket találunk

Ahol ördögi helyeket találunk
március 27
22:48 2016

Amikor utazunk, általában szeretünk ördögi helyeket is felkeresni azok misztikus hangulata miatt. Érdemes viszont észben tartanunk, hogy van pár olyan, amit inkább jobb elkerülni. Szerencsére viszont számos olyan szerző van, aki könyvet írt a témában. Az egyik legismertebb az Ördögi helyek atlasza Olivier Le Carrertől.

Írásunkban most a világ legördögibb helyeiről adunk némi ízelítőt.

A világ minden részén találni olyan helyet, amely paranormális vagy természetfeletti élményt nyújt, és amihez évekkel vagy akár évszázadokkal korábban történt katasztrófák kötődnek. Az egyik ilyen például a Bermuda-háromszög.

shutterstock_174176810

Fedezd fel a világ legfurcsább helyeit!

Ezen felül számos olyan igen különös hely is létezik, ahol vulkánok vagy éppen furcsa rovarok találhatóak.

Néhány hely az emberi szennyezésnek, bűnözésnek, kríziseknek vagy fegyveres konfliktusnak köszönheti hírnevét.  Európában az Ault, a Montsegur Kastély, a Roccasparvera vagy Nürnberg ilyen.

shutterstock_1950278

Az Indiai Óceán térségében Kibera, az Európa-sziget, az Ádeni-öböl, Gur Emir és Thilafushi számít különös helynek, melyeket érdemes meglátogatni.

Afrikában található Oumaradi, Escila és Caribdis, a Kasanka Nemzeti Park, Zapasnaya Litsa, a Királyok völgye, a Sziddim-völgy és Moria, valamint Golgota.

shutterstock_130853846

A Bengáli-öböl közelében viszont a Soda-szoros helyezkedik el.

Végül pedig Amerikában meglátogathatjuk a Maverick-i hullámokat, a Nevada-háromszöget és a Sable-szigetet.

Kedveled a látványos helyeket? Ha szeretnél ellátogatni valamelyikre, interneten tudsz a legjobb áron jegyet venni a főbb városokból induló repülőjáratokra. Megnéznéd közelebbről is? Fedezd fel ezeket a lenyűgöző tájakat és élvezd a titokzatosságukat!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment