Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Európa > Aludnál homokhotelben?

Európa

Aludnál homokhotelben?

Aludnál homokhotelben?
március 31
16:10 2016

Manapság már rengeteg féle hotelt találhatunk az egész világon, most viszont a legegyedibbeket hoztuk el… a homok hoteleket. Kétségtelenül imádni fogod őket.

Kristályhotelek sarki fény nézéséhez, jéghotelek, földalatti vagy éppen tenger alatti hotelek. Még nagyon eredeti kutya vagy macska formájú szobák is léteznek. A legfurcsább kiadó szobák pedig fákon vagy templomokban találhatóak.

Kakslauttanen_glass_igloos_Northern_Lights_3

Most viszont Hollandiában már homok hotelben is megszállhatunk, köszönhetően az Oss-i és Sneek-i homokból készült szobroknak.

Fedezd fel a világ legkülönlegesebb hoteleit!

Érdemes viszont észben tartani, hogy ezek a hotelek csupán ideiglenesen, időjárástól függően szeptember vagy október végéig állnak.

A tájékozottabbak már tudják, hogy a két holland hotelnek weboldala is van, ahol nagyon könnyen foglalhatunk szobát. Emellett az oldalon többféle homokból készült szobrot is megnézhetünk.

10709540-bo-i-et-sandslot

Amint látható, tényleg rengeteg féle hotel létezik a világon, de Hollandiában már homok hotelben is megszállhatunk. Igaz, az évnek csak egy bizonyos időszakában. Ha szeretnéd megnézni ezeket a különleges szálláshelyeket, ne feledd, hogy a főbb városokból több járat is indul Amszterdamba, Hollandia fővárosába, melyekhez interneten találod a legjobb árakat. Amsterdamtól egy órányira található Oss vagy Sneek, ahol a hotelek állnak.

shutterstock_189267134

Ha nagyon kíváncsi természet vagy, amit nem kétlek, akkor egy ilyen különleges hotelben a családdal megszállni kitűnő választás. Élj át egy különleges élményt, amit soha nem fogsz elfelejteni!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment