Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Amerika > Felfedezted már az uruguay-i forróvizes forrásokat?

Amerika

Felfedezted már az uruguay-i forróvizes forrásokat?

Felfedezted már az uruguay-i forróvizes forrásokat?
március 17
21:35 2016

Uruguay-ban több különféle híres strand található, amelynek köszönhetően igen népszerű a turisták körében. Érdemes viszont más területeire is figyelni, például ahol forró vizű források törnek elő. Ilyenek egyébként az egész ország területén találhatóak és kétségtelenül belelopóznak majd a szívedbe.

Elsősorban az ország északkeleti térségében, Montevideótól 400 kilométerre érdemes kezdeni. Itt található a Guaraní víztározó, amely a legnagyobb Dél-Amerikában. Emellett ezt tartják az ország legfontosabb vízellátójának is. A víz minősége itt egyszerűen kitűnő!

A víz 38 °C és 46 °C között mozog. Több lehetőség is van arra, hogy ezt kiélvezzük. Például relaxációs zuhany, tonizáló zuhany és habfürdő formájában.

shutterstock_260877623

A termál turizmus igen számottevő Uruguay-ban!

Köszönhetően ezeknek a fürdési lehetőségeknek, az ember ellazulhat, miközben más oldaláról is megismerhet egy országot. Az egészben az a legjobb, hogy itt nyugalomra és harmóniára találhatunk. Ha arra vágysz, hogy elszabadulj a mindennapoktól és csak pihenni, lazulni és élvezni szeretnéd a szabadságod, kétségtelenül a forró vizű forrás a legjobb erre.

shutterstock_349320812

A legfőbb termál központ Arapey, Dayman, Guaviyu, Salto Grande, San Nicanor és Almiron. Az igények alapján tudsz köztük különbséget tenni. Válaszd a számodra legmegfelelőbbet!

Ahogy láthatod, Uruguay-ban mindig van mit felfedezni, amiről még néha nem is hallott az ember, éppen ezért érdemes meglátogatnod. Ha úgy döntesz, hogy ebbe az országba utazol, ne feledd, az interneten a világ minden fontosabb városából találsz járatot Montevideoba, Uruguay fővárosába.

Emellett ha online veszed meg a jegyed, akkor azt a legjobb áron fogod megtalálni.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment