Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Hol találunk környezetbarát repülőtereket?

Úticélok

Hol találunk környezetbarát repülőtereket?

Hol találunk környezetbarát repülőtereket?
március 29
21:36 2016
100
SHARES

A világ több pontján is találunk olyan környezetbarát repülőtereket, amelyek biztosan lenyűgöznek mindenkit. Pont ezért ez a bejegyzés most a világ legkülönlegesebb repülőtereit veszi sorra, amelyek egyben környezetbarátak is.

shutterstock_343268738

Habár vannak igazán elegáns repülőterek, mint például a J.F Kennedy New Yorkban, néhány egyéb városban is egészen különlegeseket lehet találni.

Az első a sorban a J.F Kennedy repülőtér, ahol egy mindenféle, esetenként igen különleges nővényekkel teli organikus kertet fedezhetünk fel. Emellett a repülőtér teteje tele van burgonyával, hagymával és egyéb zöldségekkel, amit meg is lehet nézni.

Ismerd meg a világ legfantasztikusabb környezetbarát reptereit!

 Másik fontos repülőtér, amelyen hasonló konyhakertre csodálkozhatunk rá, Chicagóban van. A 3-as terminálban vertikális kerteket, a tetőn pedig nővényeket találunk, amely amúgy a világon a legnagyobb a maga nemében.

Az amszterdami Schiphol repülőtér váróterei igazi és sokféle nővény körül terülnek el. Ennek köszönhetően egy igazán nyugtató környezetben találjuk magunkat, amely utazás közben ideális hely. Van ott egy teraszkert is, ahol pedig különböző típusú rózsákat csodálhatunk.

shutterstock_218296564

Végül pedig ott van a szingapúri Changi repülőtér, ahol a tropikus esőerdők igen nagyszámú lepke kollekcióját fedezhetünk fel. Találunk még ott egy kertet is, ahol a különböző kaktuszok és napraforgók kétségtelenül az otthonunkra emlékeztethetnek.

shutterstock_252304117

Ha szereted a természetet, feltétlenül ezeket a reptereket a legérdemesebb meglátogatni.

Ha szeretnéd megismerni ezeket a speciális helyeket, ne feledd, hogy minden fontosabb városból indulnak járatok, melyekre online találod meg a legkedvezőbb árakat. Ismerd meg ezeket a lenyűgöző repülőtereket!

100
SHARES

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment