Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Európa > Új vidámpark érkezik Norvégiába

Európa

Új vidámpark érkezik Norvégiába

Új vidámpark érkezik Norvégiába
március 10
23:47 2016

Norvégia új vidámparkot épít, melynek bemutatását 2018 végére tervezik. Ez lesz az évszázad legnagyobb parkja és témáját tekintve a vikingek állnak majd a középpontban. A parkot Asgard Vikinglandnek nevezik majd, melynek dizájn terveit ugyan az az ITEC Entertainment Group készíti, akik Disneylandet álmodták meg Orlandóban.

Asgard Vikinglandben hat tematikus rész található majd. Az elsőt Asgard Slotts Inngangnak nevezik, ami egy látványos viking kastélyt takar. Midgard Tivoli néven pedig a főteret találjuk, ahol rengeteg speciális művészt és különböző játékokat lehet megnézni.

shutterstock_179521169

Megismerhető lesz még Grotten, a víz alatti világ, ahol a látogatók együtt úszhatnak majd a Nidhogg nevezetű kígyóval és a Fireoyde szörnnyel.

Fedezd fel a vikingek történetét a vidámparkban!

Egy másik fontos zóna lesz a Skogen, ahol amellett, hogy egy folyón vitorlázhatunk, találkozhatunk Norvégia törpjeivel, varázslatos lényeivel és ismeretlen szörnyeivel is.

Emellett elsétálhatunk Havne Landsby-be, egy jellegzetes Viking kikötőbe is. Végül pedig a Valhallban éjszaka egy autentikus viking fesztivál részesei lehetünk, ahol magunk is igazi vikinggé válhatunk.

shutterstock_164429858

Habár egy kissé furcsán hangzik,ugyanis jelenleg a park befektetőket keres az építés idejére, a park 2018-ban az eredeti tervek szerint megnyitja kapuit.

Ahogy a fentiekből is jól látszik, egészen egyedi vidámparkot találunk majd Norvégiában, ahol minden a vikingekhez, ehhez az érdekes és ősi kultúrához kötődik majd. Egy elképesztő és új világot találunk majd meg itt.

Ha szeretnél Norvégiába utazni, ne felejtsd, hogy a különböző társaságok legjobb árait online találod meg.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment