Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Európa > Mit érdemes megnézni Costa del Solon?

Európa

Mit érdemes megnézni Costa del Solon?

Mit érdemes megnézni Costa del Solon?
április 04
00:26 2016

A spanyolországi Costa del Solon rengeteg érdekes helyet fedezhetünk fel és élvezhetjük azokat barátainkkal vagy családunkkal, különösképpen ha gyerekekkel utazunk. Tökéletes úti célok ezek egy nyári nap eltöltésére.

Ha nem tudod mihez kezdj, amikor gyerekekkel utazol, járd végig a következő helyeket és élvezd Costa del Solt, a napos időjárását és a tengert.

shutterstock_130796531

Az első hely a Torremolinoshoz közeli Benalmadena. Ez a vidámpark 40 éves múltra tekint vissza, melynek köszönhetően birtokolja mindazt a vonzerőt és bájt, amit egy eredeti és régi tematikus park adhat. Tivoli Worldnek hívják és garantált benne a szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Fedezd fel Costa del Solt a parkjain keresztül, másképp!

Benalmadenaban van egy másik fontos park is: Selwo Marina. Itt különféle tengeri állatfaj található és kétségtelenül imádnivalóak. Delfineket, tengeri oroszlánokat, teknősöket, pingvineket és különféle vízi állatokat láthatunk.

shutterstock_256743310

Ha szereted az állatokat, a legjobb választás a Selwo Aventura. Hasonlít az előzőhöz, csak nagyobb. Estepona-ban, Sierra Bermeja-ban fekszik, ahol többek között griff keselyűket, zsiráfokat, gólyákat, gepárdokat, iguánákat, anakondákat, vízilovakat és oroszlánokat nézhetünk meg.

Benalmadena-ban található a Tengervilág is, ahol a tengeri életből kapunk ízelítőt. Ez kisebb, mint a többi, de legalább annyira érdekes. Igazán szórakoztató és minden a gyerekekről szól. Tengeri csikókat, különböző színű halakat, vidrákat és rájákat nézhetünk meg itt.

Végül pedig, ha kedveled a vízi szórakozásokat, akkor Mijas-ban találod az Aqua Parkot. A város közel fekszik az közismert Fuengirola-hoz. Emellett a környéken  még számos remek hely adja magát piknikezésre és evésre.

shutterstock_329395214

Ha tetszenek ezek a helyek, akkor Malagába a világ főbb városaiból találsz járatokat, melyekre az interneten lelhetőek fel a legjobb árak.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment