Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Európa > Fedezd fel Barcelona éjszakai életét!

Európa

Fedezd fel Barcelona éjszakai életét!

Fedezd fel Barcelona éjszakai életét!
április 05
21:06 2016

Barcelona éjszakai élete annak sokszínűségéről híres, ugyanis több száz klub található városszerte az ibizai stílusútól az apró underground helyekig.

Razzmatazz, ami egy régi gyárépületben található, a legnagyobb, legrégebbi és a legnépszerűbb klub a városban. 5 táncterével vonzza a világ legjobb lemezlovasait. A legnagyobb helyisége a Razz Club, amely az indie szerelmeseinek ad otthont, valamint a Loft, ahol a house-t és a technót élvezhetjük.  Van még két nagy terasza is, ahol nyáron egy kis friss levegőt szívhatunk.

shutterstock_97620821

A másik legendás hely Barcelonában a Raval negyedben található Teatro Apolo. A klubnak két tánctere van, a fő helyiség tágas galériával fent található, a kisebb pedig alul. A leghíresebb bulijai a Nasty Mondays és a Crappy Tuesdays, ahol pop-rockot és indie-t játszanak.

Az El Puerto Olimpico negyed jól ismert part menti klubjairól, mint például a Shoko, Opium, Cat Walk és az újonnan nyílt Pacha. A legtöbb klubnak terasza is van, amelyről közvetlenül mehetünk le a tengerpartra. A környék különösen a nyáron Barcelonába látogató a külföldiek körében népszerű. Kevésbé van tömeg viszont az Aribai és Tuset utcákon. Itt olyan klubok működnek, mint a Sutton, Soho és Bling Bling.

shutterstock_346832165

Az Eixample negyedben található La Fira remek hely, ha a kisebb klubokat kedveled. Ez az elmúlt pár évben elsősorban a helyiek körében vált igen népszerűvé. Leginkább sláger és house zenét játszanak.

shutterstock_155496347

A Plaza Real szintén számos bárjáról és éjszakai bárjáról híres és csupán pár perc sétányira található a La Ramblától. A legnépszerűbb itt a Sidecar, egy kis rock klub, illetve a Jamboree.

Azok számára, akik inkább a szabadtéri klubokat kedvelik, ott van a Montjuic hegyen található La Terraza, közel a spanyol faluhoz.  A címét viszont pontosan szerezd meg, ugyanis híres arról, hogy nehéz megtalálni.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment