Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Amerika > Harry Potter és vidámparkja Hollywoodba érkezik

Amerika

Harry Potter és vidámparkja Hollywoodba érkezik

Harry Potter és vidámparkja Hollywoodba érkezik
április 28
23:36 2016

Harry Potter vidámpark egyelőre Orlandoban és Oszakában található, de most tavasszal a hollywoodi Los Angelesbe is megérkezik és biztosan hamisítatlan látvány lesz. A vidámpark ugyanis a „Harry Potter varázslatos világába” enged majd betekintést.

A park legfőbb turista attrakciója Harry Potter és a tiltott utazás. A 3D-s attrakció alatt a látogatók számos jelenetet megélhetnek a látványos Harry Potter filmekből, amelyek közül mindegyik kétségtelenül egyedi élmény.

Emellett egy valódi kviddics meccset is élvezhetünk. Jelenleg Oszakában található ilyen pálya, mi kifejezetten látványos attrakció.

shutterstock_260339933

Próbáld ki ezt a fantasztikus hollywoodi vidámparkot!

Ha az az álmod, hogy megismerhesd a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolát, csak tegyél egy sétát ezen a hihetetlen helyen és megláthatod Harry Pottert, Hermone-t és Ront.

Ha azonban a Harry Potter filmekből kedveled Roxmorts városát is, azt is megnézheted.

A parkban számos hullámvasút található, néhányuk igazán lenyűgöző.  Kétségtelenül a legegyedibb a Hippogriff repülése, aminek közelében még a vajsört is megkóstolhatjuk. Biztosan imádni fogod, ugyanis igazán különleges.

Ha kedveled a vidámparkokat, Harry Pottert és a híres filmjeit, akkor mindenképpen meg kell nézned ezt a speciális vidámparkot. A világ főbb városaiból indulnak járatok Los Angelesbe, ahonnan vonattal lehet eljutni a parkba. A legjobb árakat online, különböző weboldalakon találod majd.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment