Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Utazási tippek > Fesztiválok, amiket ezen a nyáron nem érdemes kihagynod!

Utazási tippek

Fesztiválok, amiket ezen a nyáron nem érdemes kihagynod!

Fesztiválok, amiket ezen a nyáron nem érdemes kihagynod!
május 26
22:45 2016

A legtöbb országban ezekben a hónapokban kezdődik a fesztiválszezon, számos rendezvényt találhatsz a különböző városokban.  A fesztiválokon élvezheted a zenét, miközben egyedi élményben lehet részed.

Az első ilyen rendezvény a spanyol Coachella, amely köszönhetően a fellépő művészeknek és a fesztivál egyedi környezetének, az ország egyik legfontosabb eseménye.  Itt a barátaiddal együtt élvezheted a többféle stílusú, kiváló zenét.

Másik fontos és esszenciális esemény a barceloniai Primavera Sound fesztivál, amely június elején kezdődik a Parc del Forumon. Olyan fellépőik lesznek itt, mint a Radiohead, LCD Sondsystem vagy a Tame Impala.

shutterstock_188493011

Ismerd meg a világ legkülönlegesebb fesztiváljait!

Ha inkább az Egyesült Államokba utaznál, akkor ott van a Governors Ball New Yorkban. De el kell menned akkor még a Randall’s Island Park-ba is június 3 és 5 között. Sajnos ebben az esetben választanod kell a két fesztivál között. A legnagyobb fellépők között lesz Kayne West, The Strokes, HAIM és M83.

Végül pedig Angliában, Somersetben ekkor tartják a Glastonbury Fesztivált. Somerset Bristoltól 45 kilométerre, délre fekszik. A fesztivált június 22 és 26 között rendezik, ami kétségtelenül érdemes megnézni, illetve meghallgatni az ottani zenéket. Kedvelni fogod, mert igazán különleges.

Most, hogy már ismered a nyár legfontosabb fesztiváljait, válaszd ki, melyik tetszik a leginkább és fedezd fel a zene új világát. Számos, a nagyobb városokból induló repülőjáratra találsz jegyet ebben a szezonban.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment