Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Utazási tippek > Milyen városokat érdemes meglátogatni idén?

Utazási tippek

Milyen városokat érdemes meglátogatni idén?

Milyen városokat érdemes meglátogatni idén?
május 03
18:30 2016

A legújabb írásunkban olyan városokat mutatunk majd be, amelyeket legalább egyszer az életben meg kell nézni. Néhányuk közel található, néhány viszont egészen messze fekszik.

Az első, idén igazán trendi város az Egyesült Arab Emirátusokban fekvő Abu Dabi. Ez a felhőkarcolók városa, aminek köszönhetően az egyik, ha nem a leglenyűgözőbb a világon.

shutterstock_114722200

Kevésbé ismert, de szintén fontos úti cél lehet idén a spanyolországi Leon. A városnak lenyűgöző kulturális adottságai vannak, mindemellett gasztronómiai kínálata is kitűnő.

2016 a legjobb év, hogy bejárjuk a világot!

Ha kedveled a strandokat, akkor idén kétségtelenül a kubai La Habana a legjobb úti cél. Fontos kulturális illetve építészeti értékeket őriz és kiváló a gasztronómiája is. A várost az UNESCO a Világörökség részeként tartja nyilván. Meglehetősen egyedi hely.

shutterstock_252314458

Az Egyesült Királyságban fekvő London mindig, minden évben a kiváló úti cél, ugyanis minden megtalálható benne, amit az ember csak el tud képzelni, legyen szó kultúráról, emlékművekről, fesztiválokról, építészetről vagy gasztronómiáról.

shutterstock_243410305

A marokkói Marrakesh 2016 másik fontos célállomása, ugyanis ez a világ egyik legvarázslatosabb helye. Kihagyhatatlanok a piacai és mecsetei, melyek közül néhány építészetileg is igen különleges.

shutterstock_268029344

Végül pedig a fontos városok között van még Porto is Portugáliából. Ez Spanyolország legkülönlegesebb focistájának, Iker Casillasnak a városa, de más érdekességeket is tartogat. Gasztronómiája különleges és változatos, emellett könyvtárai is nagyon híresek.

shutterstock_270312668 (2)

Ha szeretnél ellátogatni bármelyik városba, a legjobb árú repülőjegyeket a különböző internetes oldalakon találod meg.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment