Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Európa > Mit nézhetünk meg Valenciában?

Európa

Mit nézhetünk meg Valenciában?

Mit nézhetünk meg Valenciában?
május 19
20:23 2016

Valencia Spanyolország egyik legismertebb városa köszönhetően a számos emlékművének és látnivalóinak. Ez Spanyolország harmadik legnagyobb városa és rengeteg felfedezni való található benne, melyek közül néhány egészen különleges.

Az első kihagyhatatlan hely a Saler mellett fekvő Albufera Természetvédelmi Park. Található benne egy lenyűgöző tó is, amit az arabok csak kék égnek neveztek.

shutterstock_245565787

Közepén fekszik a Miguelete torony, innen nyílik a legjobb kilátás Valenciára és talán Spanyolország egyik legszebbike is egyben.  Valenciában a tornyot egyébként Micaletnek hívják.

Ha valami Valenciára jellemző dolgot szeretnél kipróbálni, akkor ebben a különleges spanyol városban nem érdemes kihagyni a tigrismogyoró tejet.

Egy másik érdekesség  a város egyik legszebb épülete, a La Lonja de la Seda, amely közvetlenül a Központi Piac előterében található.

Ha szereted a természetet és a szabad levegőn lenni, akkor remek terv lehet Carmen mellett sétálni egyet. Ez Valencia egyik legszebb helye. Ezután a Negrito teret ajánljuk, ahol megkóstolhatjuk Valencia vizét, amelyet cava, narancslé, vodka és gin keverékéből készítenek. A város klasszikus étele pedig a clóchinas, ami hasonlít a kagylóhoz, csak sokkal finomabb.

Végül pedig érdemes még felkeresni a Művészetek, Tudományok és az Oceanográfia Városát is. Kifejezetten érdekes lehet azok számára, akik kedvelik a tudományokat és állatokat, beleérve a tengeri állatokat is. Nem mellékesen maguk az épületek is lenyűgözően festenek.

shutterstock_351615188

Ha szeretnéd megnézni ezt a várost, akkor az interneten találod meg a legjobb árakat a világ főbb országaiból induló járatokra. Élvezd ki Valencia városát!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment