Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Amerika > Mit tegyünk, ha gyerekekkel utazunk New Yorkba?

Amerika

Mit tegyünk, ha gyerekekkel utazunk New Yorkba?

Mit tegyünk, ha gyerekekkel utazunk New Yorkba?
május 08
22:32 2016

Ha gyerekekkel érkezünk New Yorkba, akkor van pár hely, amit nem érdemes kihagynunk.

A sárga taxiairól, a Broadway fényeiről és a Times Squaer-ről, valamint hot dogjairól és zajáról híres város olyan, amit legalább egyszer az életben látni kell.

New York városa azonban kifejezetten gyerek barát is!

Az első hely, amit a gyerekekkel meg kell látogatni az az Amerikai Természettudományi Múzeum, amiben 35 millió tudományhoz köthető kiállítási tárgy nézhető meg. Emellett a gyerekek még dinoszauruszokkal is találkozhatnak.

shutterstock_390116446

Egy másik különleges hely a Dylan Csokoládé Bárja, ahol rengeteg féle csokoládét, édességet és egyedi nyalókát találunk. Összesen 7000 különböző típusú édesség van itt, némelyik egészen különleges és nagyon közel van a Nagy Almához is.

shutterstock_413500726

Fedezd fel az Egyesült Államok legfontosabb városát!

Igazán különleges hely a gyerekek és a szüleik számára egyaránt a város leghíresebb parkja…. A Central Park.  Ez New York „tüdeje”, ahol sétűlhatunk, játszhatunk vagy a park különböző különleges helyein, mint például az Aliz Csodaországban szobornál tölthetjük az időt, ami egyébként az park legkülönlegesebb szobrának számít.

Szintén nem érdemes kihagyni az East River Ferry-t sem. Ez köti össze Manhattant Brooklynnal, Queens-szel és a Governor’s Islanddel.

Végül pedig, ha gyerekekkel utazol, akkor ne felejtsük el, hogy Brooklynban gyerek múzeum is van, ami az első ilyen jellegű intézmény volt a világon. Rengeteg tevékenység, botanikus kert és egy ötéveseknek szóló kiállítás, a Totally Tots várja a gyerekeket. Emellett nem érdemes kihagyni a Szabadság Szobrot, a World Trade Center emlékművet és a Times Square-t sem.

Ha szeretnél a gyerekekkel ebbe a városba látogatni, akkor a legjobb, főbb városokból induló repülőjegy árakat online találod meg.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment