Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Európa > Mivel tölthetjük az időt az almeriai Cabo de Gata-ban?

Európa

Mivel tölthetjük az időt az almeriai Cabo de Gata-ban?

Mivel tölthetjük az időt az almeriai Cabo de Gata-ban?
május 29
08:00 2016

A Dél-Spanyolországban található Almeria strandjai minden igényt képesek kielégíteni. Közülük néhány igazán egyedi, amit mindenképpen érdemes felkeresnünk és kiélveznünk azok adottságait. A Cabo de Gata körzetnek különös bája van. Olyan, mintha a Mars bolygó felszínén vagy valami furcsa helyen járnánk, ugyanis látképe semmihez sem hasonlítható.

Cabo de Gata vörös színekkel telített tája lenyűgöz majd. Habár strandjai egy térséghez tartoznak, mindegyik különböző és egyben bámulatos.  Níjar, a körzetben található természeti övezet tökéletes hely a sportolásra vagy szórakozásra, itt mindenki találhat számára megfelelő elfoglaltságot. Biciklis túrákat szervezhetünk, kajakozhatunk, lovas túrára mehetünk, a kristálytiszta vízben pedig könnyűbúvárkodhatunk, illetve búvárkodhatunk.

Élvezd a nyarat Almeria különleges strandjain!

A terület legnépszerűbb városa San Jose, de itt található még Rodalquilar, Aguarmarga és San Miguel is. A városok jellegzetessége a halászok tisztán fehér házai, melyeknek falait – védekezésként a hőség ellen – különböző növényekkel terítenek be.

Ha le szeretnél menni a partra, akkor a San José mellett fekvő Monsul és Genovese strandjait érdemes megnézni, ahova egyébként busszal is eljuthatunk. Itt még a nudizmus is megengedett. Ott vannak még El Playazo és a híres Playa de los Muertos strandjai is.

shutterstock_286390703

Ha szeretnéd megnézni ezeket az egyedi strandokat, akkor az internet különböző oldalain találod a legjobb repülőjegy árakat a világ főbb városaiból induló járatokra.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment