Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Európa > Ismered a Santo Domingo de Silos-i kolostort?

Európa

Ismered a Santo Domingo de Silos-i kolostort?

Ismered a Santo Domingo de Silos-i kolostort?
június 12
22:47 2016

Santo Domingo de Silos-i a világ egyik legjelentősebb kolostora. A látványos műemlékben megismerheted a szerzetesek világát és különböző változatú miséiket.

A kolostor romantikus stílusban, a XII. században épült és meglehetősen lenyűgöző. A szobrok, a különböző dekoratív elemek a növényekkel és állatokkal egyedülállóak és minden művészetet kedvelő számára vonzó látványosság.

shutterstock_112394444

A kolostor belsejében egy lenyűgöző múzeum látogatható, ahol számos középkorból származó tárgyat nézhetünk meg.

Fedezd fel a világ egyik legjelentősebb kolostorát!

A kolostor szerzetesei meglehetősen különlegesek, ugyanis gregorián éneküket az egész világon ismerik. Az erről készült felvételeket a helyi boltban meg is vásárolhatjuk.

A kolostor napi miséi a következőek: Vigilias, Laudes, Tercias, Sexta, Vísperas és a befejező szertartás. A miséktől függően a gregorián énekek különbözőek lehetnek.

shutterstock_367399430

Ezen felül a kolostor kerengőjét is kétségtelenül érdemes megnézni. Két szintje van, az elsőn az első számú, az emeleten pedig a második számú.

A híres kolostor Burgos városában, Catillia y Leon (Spanyolország) tartományban található. Ha szeretnéd megnézni, szállj fel a világ főbb városaiból induló repülőjáratok egyikére, melyre az interneten találod a legjobb árakat és fedezd fel ezt a jelentős műemléket Spanyolországban.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment