Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Utazási tippek > Hogyan ne veszítsük el bőröndünket?

Utazási tippek

Hogyan ne veszítsük el bőröndünket?

Hogyan ne veszítsük el bőröndünket?
július 24
11:30 2016

Utazásunkor legtöbbször attól tartunk, hogy poggyászunk elveszik, benne minden ruhánkkal. Cikkünk célja olyan tanácsokat adni, melyeket követve biztonságban tudhatja bőröndjét.
Először is, ami talán egyben meglepő is lehet, minnél kevésbé mutatósabb a bőröndünk, annál kissebb a valószínűsége, hogy ellopják. Ha szép és mutatós bőröndünk van, az az illetéktelenek figyelmét is felkeltheti.
Továbbá a bőrönd lakatja is figyelemfelkeltő lehet. Minél szebb a lakat, annál nagyobb a valószínűsége, hogy ellopják a bőröndöt.

Ezeket a tanácsokat követve biztos nem veszíti el bőröndjét!

Hasznos lehet egy kis üzenetet írni bőröndünk olyan részére, amely látható mindenki számára. Mondjuk olyan üzenettel, hogy: Kérem ha megtalálja, juttassa vissza  hozzám. Még ha nem is gondolnánk, sokszor ez is beválik!
Kerüljük az ételek tárolását a bőröndünkben, mivel azt a biztonsági ellenőrzésnél eltávolíttathatják velünk, sőt magát a bőröndöt is elkobozhatják néhány napon belül.
A mobil telefonunk is segíthet nekünk, hiszen a megfelelő lakattal és aplikációval rendelkezve beállíthatunk rajta egy ún. lakat figyelmeztetőt, amellyel nyomon követhetjük lakatunk állapotát.

A fenti apró kis tippek segítségével biztosan csökkenthejük annak az esélyét, hogy elveszítjük bőröndünket.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment