Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Utazási tippek > Ryanair – Európa egyik vezető légitársasága

Utazási tippek

Ryanair – Európa egyik vezető légitársasága

Ryanair – Európa egyik vezető légitársasága
július 10
11:30 2016

Ryanair Európa egyik legismertebb low cost légitársasága, mely 2012 óta rendelkezik bázissal Budapesten, így Ferihegyről is élvezhetjük a légitársaság által kínnált kedvező lehetőségeket.

Összességében elmondható a Ryanairről, hogy 84 kiindulóponttal rendelkezik Európában, amely 33 országot köt össze és ez napi 1800 járatot jelent.

Az ír központú légitársaság eleinte kis légitársaságként indult az 1980-as években, mára azonban már Európa egyik legismertebb légitársaságává nőtte ki magát.

Budapestről a következő városokba utazhatunk, akár heti  több alkalommal is: Athén, Barcelona, Billund, Bristol, Brüsszel, Dublin, Eindhoven, London, Madrid, Manchester, Milánó, Oslo, Párizs, Pisa, Róma, Varsó és Velence.

A Ryanair reklámjaiban a legtöbbet megjelent érv, amellyel a légitársaság több utast próbál vonzani az az, hogy a legtöbb pontosan induló és érkező járatokat üzemeltető légitársaság.  Nemcsak több éve piacvezető a fapados légitársaságok piacán de a legjobb biztonsági rekorddal és poggyászkezelési statisztikával is rendelkezik.

A Ryanair flottájának is köszönheti, hogy hosszú távon tudja biztosítani az olcsó járatokat. Több mint 300 gépet üzemeltet, melyek Boeing 737-800 típusú gépek. Ezen járatok kényelmes és olcsó utazást biztosítanak az utazás szerelmeseinek. 1997 óta bővíti folyamatosan flottáját, amely ma már plusz 300 Boeing 737-800 típusú gépet jelent. Ezeknek köszönhetően még hosszú ideig valóban biztosítottnak látszik az alacsony díjszabás.

Viteldíja és szolgáltatásai is megkülönböztetik a többi légitársaságtól.  2015 óta az új szabályozásnak köszönhetően jóval kedvezőbb kézipoggyász szabályai vannak a Ryanairnek mint a konkurens légitársaságoknak.

2013-ban elkezdte a vállalat a már 3 éve tartó Always Getting Better programját, mely során az első két évben próbált javítani azon területeket, melyeken az utasok visszajelzései alapján a szolgáltatások fejlesztésre szorultak, míg a 3. évben, azaz 2016-ban, további innovációra kerül sor, melyek alatt főleg a technikai, online szolgáltatások innovációját értik. Ezen program keretében a Ryanairrel utazni kívánóknak lehetőségük van már akár online chatelve is kérhetni információt a customer service-től.

A közel 166 célállomásai  közül könnyen megtalálhatja az Önnek megfelelőt a Bravofly keresőjének segítségével. A Ryanair által kínált célállomások könnyen elérhetők és a foglalás is kényelmes. Találja meg könnyen akár most következő nyaralásához a legkedvezőbb járatot.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment