Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Utazási tippek > Wizzair – a régió vezető diszkont légitársasága

Utazási tippek

Wizzair – a régió vezető diszkont légitársasága

Wizzair – a régió vezető diszkont légitársasága
július 17
11:30 2016

A Wizzair, amely ma már Kelet-Közép Európa egyik legnagyobb és legismertebb diszkont légitársasága mindössze 12 év működése után elnyerte 2016-ban az Air Transport World magazin a “2016-os év Diszkont Légitársasága” címét, tehát nem túlzás ha azt mondjuk, hogy a közép-kelet eurpai régió egyik legismertebb légitársasága lett.

A 2014-ben induló kis diszkont légitársaság ma már 13 országból, több mint 25 bázishelyről biztosít olcsó és kényelmes járatokat Közép-Kelet és Nyugat-Európa különböző városaiba, több mint 420 útvonalat kínálva. Ezen bázisok 12 országban találhatóak Kelet-Európa szerte, név szerint: Lengyelországban, Magyarországon, Bulgáriában, Romániában, Ukrajnában, Csehországban, Szerbiában, Litvániában, Macedóniában, Lettországban, Bosznia-Hercegovinában, Szlovákiában és Grúziában.

Az útvonalhálozat folyamatosan bővül, ma már Európa határain túl is elérhetően járatok, például Grúziába vagy említhetjük az új Budapest-Szófia útvonalat is, melyet 2016 februárjában jelentettek be.

Folyamatos útvonal bővülése mellett a Wizzair törekszik arra, hogy folyamatosan alacsonyan tartsa repülőjegyei és szolgáltatásai árát, így folyamatos útvonalbővítése mellett mindig törekszik másodlagos repülőterek használatára melynek lényege az olcsó, gyors és időhatékony kiszolgállás.

Mindennek köszönhetően nagyon hatékonyan működik a Wizzair szolgáltatása, hiszen alacsony áron jutunk repülőjegyekhez, melyeket magunk nyomtatunk ki, online checking-gel időhatékonyan, gyorsan a fedélzetre szállhatunk és ételeket, italokat igény szerint kérhetünk a fedélzeten, természetesen külön térítés ellenében.

wizz inside

A kényelmes repülést az Airbus A320s és az A321ceo gépei biztosítják, melyek 2019-től várhatóan bővülnek az új A321neo gépekkel, melyek további működési költség csökkentést biztosítanak majd.

A Wizzair sikerét talán számokban és díjakban a legegyszerűbb kifejezni: 2015-ben a Wizair 100 milliomodik utasát szállította, 2013-ban elnyerte a Suberbrands díjat Magyarországon és Lengyelországban, 2015-ben felkerült a Forbes magazin Legmenőbb Magyar Márkák listájára, továbbá  sikerét az is jelzi, hogy 11 év működés után 2015-ben bejegyezték a londoni értéktőzsdén.

Ami viszont minket utasokat a leginkább érdekel, az az alacsonyan maradó repülőjegyárak, melyek mellett néha kifoghatunk még olcsóbb, kedvezményes repülőjegyeket is.

Érdemes ellátogatni a Wizzair honlapra, hiszen vannak szezonális akciók melyek keretében akár 50%-kal olcsóbban is vásárolhatunk repülőjegyet. Olcsó repülőjegy árakért látogasson el erre a honlapra.

A közel 420 célállomásai  közül könnyen megtalálhatja az Önnek megfelelőt a Bravofly keresőjének segítségével. A Wizzair által kínált célállomások könnyen elérhetők és a foglalás is kényelmes. Találja meg könnyen akár most következő nyaralásához a legkedvezőbb járatot.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment