Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Utazási tippek > Európa olcsó légitársaságai

Utazási tippek

Európa olcsó légitársaságai

Európa olcsó légitársaságai
augusztus 14
11:30 2016

Amennyiben már tudja hol szeretné tölteni a szabadságát, érdemes arról is információkat begyűjtenie, melyik légitársaságok – legyenek azok fapadosak, charter vagy más járatok – biztosítják a legjobb és legolcsóbb járatokat a kívánt uticél eléréséhez, így garantált lesz a kényelmes és olcsó utazás.
Európán belüli utazáshoz a legkönnyebb olcsó repülőjegyeket találni, hiszen rengeteg fapados légitársaság olcsó járatai közül választhatunk, azonban épp ezért nehéz is lehet eligazodni a sok kidobott találatok között és nehezebb is az árak összehasonlítása. A következő gyors áttekintés segítségével próbálunk eligazodni a légitársaságok között a könnyebb és sikeresebb keresés érdekében.
Wizzair Európa egyik legolcsóbb légitársasága

wizzairheviz
Talán a legismertebb és egyben legnagyobb magyar fapados légitársaság a Wizzair, amely 33 ország városaiba (közel 99 város) indít olcsó járatokat.
Mára több mint 420 útvonalat kínál utasainak 25 bázisból melyek13 országban vannak: Lengyelországban, Magyarországon, Bulgáriában, Romániában, Ukrajnában, Csehországban,  Szerbiában,  Litvániában, Macedóniában, Lettországban, Bosznia-Hercegovinában,  Szlovákiában és  Grúziában.
Ryanair a legtöbb utast szállító olcsó légitársaság

ryanairjet
Ugyanakkor Európán belül a legtöbb utast szállító diszkont légitársaság a Ryanair. Budapestről mintegy 20 európai városba kínál olcsó repülőjegyeket, hetente többszöri indulási lehetőséggel. Budapestről elérhető városok a Ryanair repülőgépein: Athén, Barcelona, Billund, Bristol, Brüsszel, Dublin, Eindhoven, London, Madrid, Manchaster, Milánó, Oslo, Párizs, Pisa, Róma, Varsó, Velence.

További olcsó légitársaságok

Érdemes tudni a többi európai fapados járatról is, hiszen néha megfelelőbb indulási időponttal vagy olcsóbb járatokkal szolgálhatnak. Ilyen lehet például az Easyjet járatai, amennyiben az Egyesült Királyságba kíván utazni, míg német területekre az Air Berlin biztosít olcsó járatokat vagy akár említhetjük a Vueling légitársaságot, amely körülbelül 100 uticéllal büszkélkedhet Európa és Észak-Afrika szerte.
A fapados járatok esetében érdemes megnézni, milyen szolgáltatások tartoznak a kínált árba, hiszen sokszor az extra poggyász feládásával akár veszíthetünk is az addig olcsónak hitt járatfoglaláson.
Ha már megfelelően tájákozódtunk a légitársaságokról, annak járatairól, legfőbb uticéljairól, menetrendjéről, szolgáltatásairól, illetve annak díjairól, a megfelelő légijáratkereső weblapok segítenek a legolcsóbb járatokat megtalálni és akár összehasonlítani is azokat, így biztos megtalájuk a számunkra legmegfelelőbb opciót. Ezek a honlapok az összes belföldi és nemzetközi légitársaságok járatait felsorolják és hasonlítják össze azokat egy kattintással, így a felhasználó könnyen a légitársaság honlapjára ugorhat és néhány kattintással le is foglalhatja a kiválasztott járatot. Ilyen például a  Bravofly  egyszerű és könnyű keresője, amely  segít Önnek megtalálni a legjobb repülőjegy árakat kínáló járatokat, légitársaságokat.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment