Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Utazási tippek > Hogyan ne veszítsük el a csomagjainkat

Utazási tippek

Hogyan ne veszítsük el a csomagjainkat

Hogyan ne veszítsük el a csomagjainkat
augusztus 05
11:26 2016

Utazás során legtöbbször az a legnagyobb félelmünk, hogy elveszítjük a csomagjainkat, amiben minden ruhánk benne van. Éppen ezért most néhány tippet osztunk meg, amivel nagyobb biztonságban tudhatjuk azokat.

Az első, kicsit furcsának tűnhető dolog, amire érdemes figyelni, hogy ha a csomagunk nem feltűnő, akkor kisebb az esélye annak is, hogy ellopják.  Ha viszont a táska gyönyörű, akkor nagyobb eséllyel kelt figyelmet. Ez a lakatra is érvényes, ugyanis ha az szép, több ember érdeklődését kelti fel.

Kövesd ezeket a tippeket, hogy ne veszítsd el a csomagodat!

Szintén nagyon hasznos, ha a táska egy jól látható helyére üzenetet írunk. Például, hogy ha valaki megtalálja azt, akkor hova küldje vissza. Ez nagyon fontos! Nem gondolnánk, de ez is eredményes lehet.

Érdemes kerülni az ételek szállítását is, ugyanis az ellenőrzésnél elvehetik azokat, manapság esetenként az egész táskával együtt. A mobil és annak ébresztője is az egyik legnagyobb segítő lehet az utazás során. Állíts be egy időpontot TÁSKA felszólítással. Ha megfogadod ezeket a tanácsokat, kétségtelenül kevesebb eséllyel veszíted majd el a csomagjaidat.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment