Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Utazási tippek > Tudja meg milyen kárpótlásra jogosult járata törlése esetén!

Utazási tippek

Tudja meg milyen kárpótlásra jogosult járata törlése esetén!

Tudja meg milyen kárpótlásra jogosult járata törlése esetén!
augusztus 19
11:30 2016

Néha előfordul, hogy utazásunk során kénytelenek vagyunk a reptéren maradni, mivel a járat késik vagy törölték valamilyen légitársasággal kapcsolatos okokból kifolyólag.
Ha a légitársaság új jegyet kínál az új járathoz, azt tudni kell, hogy rövid távú járat esetén a várakozási idő több mint 2 óra, míg hosszú távú járat esetén több mint 4 óra az esetek többségében.
Ezen okból kifolyólag a légitársaságnak biztosítani kell a lehetőséget arra, hogy a reptéri bárokban vagy éttermekben tudjunk legalább egy keveset fogyasztani, élelmet, italt vásárolni.

Fontos, hogy tudjuk, mit is kell tenni amennyiben a reptéren kényszerülünk maradni!

Azt tudni kell, hogy amennyiben a járat törlése nem a légitársaság hibája, akkor nem kötelesek kártalanítani minket, azonban megtehetik természetesen. Ilyen esetek elkerülése végett vannak nagyon jó utasbiztosítások, melyek ilyen esetekre nagyon előnyös juttatásokat biztosítanak az érintett utazóknak. Ezen biztosítások vonatkozhatnak lekésett, késő vagy törölt járatokra is.
Ezért érdemes ilyen biztosítást kötni utazásunk előtt, így biztosak lehetünk benne, hogy tökéletesen fog telni a nyaralásunk, kellemetlenségek nélkül.
A fenti egyszerű tanácsok segítségével biztos, hogy nem lesz egy kellemetlen pillanat sem utazásunk alatt.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment