Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Utazási tippek > Mire is figyeljünk ha kézipoggyászzal utazunk?

Utazási tippek

Mire is figyeljünk ha kézipoggyászzal utazunk?

Mire is figyeljünk ha kézipoggyászzal utazunk?
augusztus 26
11:30 2016

Mikor repülővel utazunk, legtöbbször jobban szeretjük kézipoggyászunkat használni, mivel sokkal kényelmesebb, olcsóbb és biztonságosabb is. Azonban tudjuk-e pontosan mit is tárolhatunk a kézipoggyászunkban vagy hogy mennyit is nyomhat? Ebben a cikkben megismerkedünk ezekkel a részletekkel, így semmilyen kétségünk sem fog maradni.
A legtöbb légitársaság engedni a kézipoggyász felvitelét a gépre, mivel személyes dolgokat hordozunk benne, mint például az útlevél, pénz, illetve kissebb személyes dolgok.

Vigye mindig magával a kézipoggyászát!

Először is tudnunk kell, milyen dolgokat is tehetünk a kézipoggyászba. Például a dialízis mérőt bepakolhatjuk, hiszen az szükséges cikk. Azonban ha egy focilabdát akarunk felvinni, azt előtte le kell engednünk.
Sok légitársaság árul kézipoggyászokat a saját szabványaiknak megfelelően, így elkerülhetőek az ilyen problémák. Fontos időben érkeznünk a repülőtérre, hiszen így még ha nincs is priority ülésünk biztos ki tudunk fogni egy jó ülést.
Ha van egy kézipoggyászunk és egy bőröndünk is, akkor érdemes azt partnerünkkel megosztanunk, hiszen így olcsóbban is kijöhetünk és logikusabb opciónak is bizonyul.
Ne feledkezzünk meg róla, hogy a kézipoggyász megadott maximum súlya a légitársaságoktól függően változhat!
Legtöbbször a low-cost légitársaságok felengedik a kézipoggyászunkat, a legdrágább légitársaságok természetesen majdnem mindig megengedik ezt a lehetőség.

Mindenképp érdeklődjön a kézipoggyászokra vonatkozó előírásokról légitársaságonként és ezeket a tanácsokat követve biztos, hogy problémamentes nyaralása lesz!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment