Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Amerika > Fedezze fel a napsütötte Miami városát!

Amerika

Fedezze fel a napsütötte Miami városát!

Fedezze fel a napsütötte Miami városát!
szeptember 14
11:30 2016

Látogasson el a Florida állam délkeleti részén található Miami világvárosába. A napsütötte Miami nemcsak világváros, hanem kedvelt turistaközpont. A rengeteg látványosság közül nézzünk meg néhányat.

Érdemes a Freedom Tower-rel kezdeni. Ez a hely része a Little Havana Bike and Food Tour-nak. Amennyiben szeret bicajozni, érdemes ezen túra keretein belül ellátogatni erre a helyre. 1925-ben épült eredetileg a The Miami News központjaként. Stílusában érdekes, hogy hasonlít a sevillai Giralda-hoz. Ma a Miami Dade College Művészeti és Desing Múzeumnak és a Cuban American Múzeumnak ad otthont és egy kulturális központként működik.

Folytassuk utunkat a Vizcaya Múzeum és Kert látványosság felé.  Ez a hely eredetileg James Deering  villája volt. A korai 20. században épült ez a birtok olasz reneszánsz stílusú kertekkel és érintetlen erdős részekkel. Ma a villa már múzeumként működik és széles körben látogatható. A látogatható részek között található egy reneszánsz kert, egy kis falvacska és egy érintetlen ksi erdő. Részt lehet venni egy 90 perces audios körtúrában a birtok területét körbejárva.

miami-21371

Folytassuk tovább Miami legrégebbi templomához, amely egyben a legfotogénebb templom is. A helyi katolikus közösségnek épült és fontos szerepe van a helyi vallásos életben.  Eredetileg 1896-ban épült fából, azonban ahogy növekedett a hívek száma úgy volt szükség a templom bővítésére. A főbejáratot dór stíusú oszlopok díszítik, a templom északi felén pedig található egy félköríves üvegablak. Van egy nagy központi tornya is, melyet két kisebb vesz körül.

Ha igazán trendy helyre akarunk ellátogatni, tegyünk egy sétát a Lincoln Roan-on. Ez ugyanis része a híres South Beachnek, lényegében ez egy sétálóutca, amely 1 mérfüld hosszú és mindig tele van helyiekkel és vásárló turistákkal. Nemzeti és nemzetközi márkák boltjai találhatóak itt. Minden második vasárnap tartanak itt egy piacot, amely az antik tárgyairól a leghíresebb. Ezt a területet eredetileg 1912-ben tisztították meg az addig ott őshonos gyertyafáktól. Ma ez az út több mint 200 butik, étterem, klubb és színház otthona.

Egy igazán lenyűgöző látvány a Korál vár, amely építését legendák öveznek. Építője Ed Leedskalmin, aki azt állította, hogy az ősi egyiptomiak titkát felhasználva építette és mozgatta  a hatalmas korál kövekből álló várat majd 28 éven keresztül. Ezt senki sem tudja bizonyítani, mivel Ed mindig éjszaka dolgozott.

Hogy a gyermekek sem maradjanak élmények nélkül midnenképp látogassunk el a Monkey Island-ra és a Jungle Island-ra. Ezen helyeken veszélyeztetett majmokat nézhetünk meg, valamint rengeteg atrakciót mutatnak be gyermekeknek.

Még rengeteg más látnivaló várja a Miamiba látogatókat, így érdemes körülnézni és lefoglalni kedvezményes jegyeket következő nyaralásához Miamiba.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment