Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Óceánia > Fedezze fel Sydney városát!

Óceánia

Fedezze fel Sydney városát!

Fedezze fel Sydney városát!
szeptember 21
11:30 2016

Látogasson el a távoli Sydney-be, mely városnak nemcsak gyönyörű tengerpartjai lenyűgözőek, hanem rengeteg érintetlen tájai, ember által alkotott csodái, partjai és kikötői mind vonzóvá teszik az ausztráliai Sydney városát.

Fedezze fel a Sydney  Opraházat!

A Sydney Operaház a város egyik jelképévé vált az idők során. Ha teszünk egy sétát a Circular Quay-on, akkor hamar kiderül számunkra miért is van ez így. Az operaház változatos programokkal várja az odalátogatókat, a város leglenyűgözőbb kulturális központjába. Vásároljuk meg az ún. Backstage Tour jegyet, így audios előadás keretében megismerhetjük az operaház történetét és végig sétálhatunk termein.

Töltsön egy éjszakát a Sydney Toronga Állatkertben!

Látogassunk el a Toronga Állatkertbe, mely több mint 2800 természetes és egzotikus fajnak ad otthont, ilyenek például: gorillák, tigrisek, leopárdok, csimpánzok, zsiráfok, kenguruk, stb. Különleges Roar & Snore ajánlatuk részeként egy estét ott is tölthetünk az állatokkal.

Kivételes programot ajánl  a Sydney Harbour Bridge megmászása. Ez a híd már 1932 óta nyitva áll, így tudunk sétálni ezen a mérnöki remekművön vagy bacijozni is, azonban érdemes a BridgeClimb jegyet megvásárolni, hiszen így kísérővel femászhatunk a híd tetejére, ahol gyönyörű látvány fogad minket.

Fedezze fel Sydney tengerpartjait!

Ha több partot is be szeretnénk járni, a legkényelmesebb opció ha csatlakozunk a Bondi to Coogee Walk túrához, mely keretein belül bejárhatjuk az összes lenyűgöző tengerpartot Tamarama-tól kezdve Bronte-n át egészen Coogee-ig. Úközben fogyasszunk egy kávét vagy reggelit az egyik kis kávézóban a parton.

Vacsorázzon Sydney legjobb éttermeiben!

Ha szeretne egy jót  vacsorázni este, próbálja ki Sydney legjobb éttermeit. Vacsorázzon a Quay-ban, ahol gyönyörű látványban is részesül a vacsora mellett vagy próbálja ki az Év legjobb éttermét Ausztráliában, amely japán stílusú ételeket és finom borokat kínál.

Igazi élmény lehet saját yachtunkon bejárni Sydney öbleit. Rengeteg cég ajánl kedvező áron yachtos utakat, mint például a Sydney By Sail cég.

sz

Fedezze fel Sydney zöld területeit!

Barangolja be délután a Royal Botanic Garden-t, amely 30 hektár méretű park. Nemcsak egy egyszerű park ez, hanem rengeteg kutatás és oktatási program színhelye is. A parkon belül rengeteg bár található.

Sydney közelében található a Blue Montains National Park, amely nagyszerű túralehetőséget biztosít a természetbe vágyóknak, legfőképp a Három Nővér formációja híres.

Sátrazzon a Cockatoo szigeten végül és ébredjen fel a világ egyik legcsodálatosabb helyén. Közel található a Sydney Harbour Bridge-hez a Middle Harbour-on. Nemcsak jó kempinhező hely  ez, hanem egyben történelmi hely is. Felfedezheti itt ugyanis az egykori elítéltek lakhelyét.

Látogasson el ebbe a gyönyörű távoli kontinens városába elérhető áron és keresse meg a legközelebbi olcsó repülőjegyet itt a Bravofly keresőjében!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment