Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Utazási tippek > Milyen folyadékokat tudunk magunkkal vinni repülőutunk során?

Utazási tippek

Milyen folyadékokat tudunk magunkkal vinni repülőutunk során?

Milyen folyadékokat tudunk magunkkal vinni repülőutunk során?
október 14
11:30 2016

A folyadékok kérése mindig fontos téma amikor repülővel utazunk, hiszen nem vagyunk benne biztosak milyen folyadékokat tudunk magunkkal vinni és miket nem.

A kérdés nagyon fontos, így jelen cikkünk célja az, hogy megvilágítsuk, milyen folyadékokat vihetünk magunkkal a poggyászunkban repülőutunk során.

Először is fontos az, hogy a kézipoggyászunkban viszonylag kevés folyadékot vihetünk és azt is korlátozott méretekben. Ezeket mindig kis zacskókban külön kell tárolnunk a poggyászban. Minden egyes kis tartály maximum 100 ml folyadékot tartalmazhat.

Ezeket továbbá egy külön kis átlátszó műanyag táskába tehetjük és zárhatjuk el azokat.

Ennek a méretei maximum 1 l űrtartalom lehet, valamint 20×20 cm paraméterű. Vegyük azt figyelembe, hogy minden utas egy ilyen kis tasakot vihet fel, a gyerekek is. A legfontosabb, amit figyelembe kell vennünk az az, hogy ennek zárva kell lennie.

bag02

Nagyon fontos mindent figyelembe venni a folyadékokkal kapcsolatban ha repülőn utazunk

Erősen ajánlott a legfontosabb dolgokat a kézipoggyászunkba tenni, főleg a gyógyszereket, főleg ha azok gyermekeinknek szükségesek. Továbbá fontos magunkkal vinni orvosi vényt vagy orvosi igazolást a gyógyszerek használatára. Ha szeretnénk, külön tárolhatunk más típusú folyadákokat, mint parfüm, krémek, alkohol vagy más egyebeket.

Ha nincs a tárolásra alkalmas műanyag zacskónk, akkor a reptéri boltokban könnyen beszerezhetünk egyet. Ne felejtsük el, hogy kis tárolózacskók nem haladhatják meg a 100 ml-t! A legjobb az, ha ezen kis zacskók a jóváhagyott jelzést hordozzák. Ha a reptéren várásolunk valamit, ne felejtsük el megtartani a blokkot.

Ha a fenti tanácsokat követjük, biztos hogy nem lesz problémánk a repülőre szánt folyadékokkal.

 

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment