Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Utazási tippek > Mire kell figyelnünk bőröndünk előkészítésekor?

Utazási tippek

Mire kell figyelnünk bőröndünk előkészítésekor?

Mire kell figyelnünk bőröndünk előkészítésekor?
október 28
11:30 2016

Mikor készítjük utazásunk bőröndünket, alaposan át kell gondolnunk mit is teszünk bele annak érdekében, hogy mindent jól és pontosan bepakoljunk. Elsőként ki kell választanunk az ideális táskát. Ez nagyban függ az uticél időjárásától, az időtartamától, a légitársaságtól és természetesen saját utazási szokásainktól.  Ha hosszabb útra indulunk, akkor egy nagyobb bőrönd ajánlott, ellenben rövidebb utakra érdemes inkább kisebbet vinni.

Tanuljunk meg jól előkészíteni bőröndünket! 

Ezután készítsünk egy listát, mire lehet szükségük a nyaralás során. Ez nagyon hasznos lehet. Így nyugodtan pontról pontra be tuduk pakolni a bőröndünkbe a listánk alapján.

Ezt követően játszunk kirakóst a ruháinkkal és a kiegészítőkkel. Fontos ugyanis, hogy minden a tökéletes helyre kerüljön, hiszen így több dolgot tudunk bepakolni kis helyre. Amennyiben táskával utazunk bőrönd helyett, érdemes a táska közepére pakolni a nehezebb dolgokat és a tetejére a könnyebb dolgokat. Továbbá nagyon fontos jól szétosztani a dolgokat a táskánkban vagy bőröndünkben, amely persze függ annak méretétől is.

Az utazás első napján érdemes a legnagyobb ruhánkat viselni, így a bőröndben spórolhatunk a helyen. Ne felejtsük el jól elzárni a folyékony dolgainkat, ugyanis azok utazás közben kifolyhatnak. Szóval vigyázzunk ezekkel, fontos ugyanis a helyes módon tárolni őket.

Fontos továbbá, hogy megvédjük az elektronikai eszközeinket, hiszen könnyen megsérülhetnek utazás alatt.

Kövesd a fenti tanácsokat és pakolj be a lehető legrövidebb idő alatt! Készítsd el magad a tökéletes bőröndöt!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment