Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Úticélok > Mit is tegyünk a kézipoggyászunkba utazásunkkor?

Úticélok

Mit is tegyünk a kézipoggyászunkba utazásunkkor?

Mit is tegyünk a kézipoggyászunkba utazásunkkor?
október 07
11:30 2016

Általában jobban szeretjük a kézipoggyászunkat használni utazásunkkor, mivel kényelmesebb, mint a nagy bőrönd. Habár sokkal kényelmesebbek, tudnunk kell, miket kell mindenképp betennünk a poggyászunkba.
Ezek a dolgok általában alap dolgot, melyeket mindig be kell tennünk a kézipoggyászunkba. Először is mindenképp tegyünk be fogkrémet. Habár ez ostobaságnak tűnik, igenis fontos részlet.
A gyógyszerek is fontosak. Amennyiben bármilyen betegségünk van soha ne felejtsük el betenni gyógyszerünket.

Sokszor elfeledkezünk a parfümökről, melyek elengedhetetlen kellékei utazásunknak. De ne feledjük, kis méreteket vigyünk, ugyanis kézipoggyászokban korlátozva vannak a likvid anyagok méretei.

images2

Ne feledkezzünk meg a következő dolgokról ha repülőn utazunk!
Legtöbbször ezt például nem is tesszük a poggyászunkba, pedig amennyiben valahol étkezünk a reptéren, nagyon fontos lehet. A fertőtlenítő krémről beszélünk. Így amikor eszünk valamit a reptéren ezt a kis krémet mindig elővehetjük és könnyen használhatjuk. Ez az egyik legjobb opció!
Továbbá ugyanilyen fontos a fogkefe is. Talán ez egy a kötelező dolgok közül, melyeket muszáj a kézipoggyászunkba tenni, főleg étkezés után a reptéren lehet nagyon hasznos.
Végül a napvédő krémek is nagyon fontosak. Manapság egyre több és több bőrbetegség és daganatos betegség jelentkezik, így fontos figyelnünk bőrünkre utazásunk alatt is! A megelőzés mindig fontos és könnyebb mint a kezelés!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment