Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Utazási tippek > Utazzon a Ryanair-rel!

Utazási tippek

Utazzon a Ryanair-rel!

Utazzon a Ryanair-rel!
október 02
11:30 2016

A Ryanair Európa egyik legismertebb low cost légitársasága, mely 2012 óta rendelkezik bázissal Budapesten, így Ferihegyről is élvezhetjük a légitársaság által kínnált kedvező lehetőségeket.

Összességében elmondható a Ryanairről, hogy 84 kiindulóponttal rendelkezik Európában, amely 33 országot köt össze és ez napi 1800 járatot jelent.

Az ír központú légitársaság eleinte kis légitársaságként indult az 1980-as években, mára azonban Európa egyik legismertebb légitársaságává nőtte ki magát.

Budapestről a következő 20 városokba utazhatunk, akár heti  több alkalommal is: Athén, Barcelona, Billund, Bristol, Brüsszel, Dublin, Eindhoven, London, Madrid, Manchester, Milánó, Oslo, Párizs, Pisa, Róma, Varsó és Velence.

(AW) Ryanair was the highest scoring of the large carriers in the TPA rankings, and seventh overall. Airline rankings reveal conflicting trends in early stages of rebound The overall outlook appears to be brightening for the airline industry, raising hopes that a new upward cycle is beginning. But look below the surface, and a much more complex—and in some cases troubling—picture emerges.

A Ryanair reklámjaiban a legtöbbet megjelent érv, amellyel a légitársaság több utast próbál vonzani az az, hogy a legtöbb pontosan induló és érkező járatokat üzemeltető légitársaság.  Nemcsak több éve piacvezető a fapados légitársaságok piacán de a legjobb biztonsági rekorddal és poggyászkezelési statisztikával rendelkezik.

Ryanair flottájának is köszönheti, hogy hosszú távon tudja biztosítani az olcsó járatokat. Több mint 300 gépet üzemeltet, melyek Boeing 737-800 típusú gépek. Ezen járatok kényelmes és olcsó utazást biztosítanak az utazás szerelmeseinek. 1997 óta bővíti folyamatosan flottáját, amely ma már plusz 300 Boeing 737-800 típusú gépet jelent. Ezeknek köszönhetően még hosszú ideig valóban biztosítottnak látszik az alacsony díjszabás.

Viteldíja és szolgáltatásai is megkülönböztetik a többi légitársaságtól.  2015 óta az új szabályozásnak köszönhetően jóval kedvezőbb kézipoggyász szabályai vannak a Ryanairnek mint a konkurens légitársaságoknak.

2013-ban elkezdte a vállalat a már 3 éve tartó Always Getting Better programját, mely során az első két évben próbált javítani azon területeket, melyeken az utasok visszajelzései alapján a szolgáltatások fejlesztésre szorultak, míg a 3. évben, azaz 2016-ban, további innovációra kerül sor, melyek alatt főleg a technikai, online szolgáltatások innovációját értik. Ezen program keretében a Ryanairrel utazni kívánóknak lehetőségük van már akár online chatelve is kérhetne információt a customer service-től.

A közel 166 célállomásai  közül könnyen megtalálhatja az Önnek megfelelőt a Bravofly keresőjének segítségével. A Ryanair által kínált célállomások könnyen elérhetők és a foglalás is kényelmes.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment