Bravofly – Utazás a világ

UTAZÁSI BLOG
Home > Utazási tippek > Fedezze fel a Turkish Airlines szolgáltatásait!

Utazási tippek

Fedezze fel a Turkish Airlines szolgáltatásait!

Fedezze fel a Turkish Airlines szolgáltatásait!
november 06
11:30 2016

A Turkish Airlines kétség kívül  Európában az egyik legjobb szolgáltatással rendelkező légitársaság. A neves török nemzeti légitársaság nemcsak Európába, hanem a Közel-Keletre, Távol-Keletre, Észak-Afrikába, Dél-és Észak-Amerikába is indít járatokat. Törökország nemzeti légitársaságának központja Isztambulban található az Atatürk nemzetközi reptéren. Jelenleg flottája több mint 233 db repülőgépből áll, melyek az Airbus és Boeing gépek kölünböző típusai.

airbus_a340-311_turkish_airlines_an2267837
Ahogy azt már jeleztük, a Turkish Airlines mára már Európán belül az egyik legjobb szolgáltatással rendlekező légitársaságnak számít, kimagasló és különleges  szolgáltatásainak köszönhetően. Nézzük sorban milyen szolgáltatásokkal vár minket a légitársaság és mi teszi azt ennyire vonzóvá?

Business Class (elsőosztály) jegyek esetében természetesen már a becsekkolásnál is elsőbbséget élvezünk. A fedélzeten ami rögötn feltűnik, hogy maximális kényelmet biztostó ülést kapunk. Ez még mind semmi, hiszen a kényelmes székekben masszázs funkciót is találunk. Ha szeretnénk picit élvezni magányunkat, egy kis függöny segítségével bármikor elválaszthatjuk magunkat a hozzánk közel ülőktől.
Utazásunk közben biztos nem maradunk éhesek, melyről a török és nemzetközi finomságokat készítő chef gondoskodik. Az ételek és felszolgálás magas minőségét jól szemlélteti a tény, hogy a Skytrax szerint a Turkish Airlines Business Class fedélzetén a felszolgálás világszínvonalon a legjobb.
Utazásunk befejezésekor is élvezhetjük a Business Class előnyeit, hiszen először vehetjük fel leszállás utánk feladott poggyászainkat.

rs2766_2887-depo-turkish-airlines-m-f-rgb-lpr
Turistaosztályra váltott jegyünk esetében is viszonylag kényelmesen fogunk utazni. Bár az ülések nem tartalmaznka masszázs funkciót, azonban állíthatóak és nagy helyet biztosítanak a lábunk kinyújtásához.
Utazásunk során itt is élvezhetjük a friss és egészséges alapanyagokból készült fogásokat, melyet felszolgálnak. A fogások változatosak, mindig figyelembe veszik az utasok prefereciáit és az adott évszakot is. Mind a fő fogást mind a desszertet vagy reggelit mindig frissen tálalják.
Miután vagy miközben épp ételünket fogyasszuk, még szórakozhatunk is. A fedélzeten minden üléshez tartozik kis monitor, melyeken fimeket nézhetünk, e-book-okat olvashatunk vagy zenét hallgathatunk. A gyerekek is jól fogják érezni magukat a rendlekezésre álló játékoknak köszönhetően.
Az egyik legismertebb és legvonzóbb szolgáltatása a török légitársaságnak az az onboard WIFI szolgáltatása. A Turkish Airlines egy azon légitársaságok közül, melyek biztosítanak fedélzetükön internet elérhetőséget, így akár dolgozhatunk is utazásunk során vagy akár cask megnézhetjük e-mailjeinket, üzeneteinket.
Amennyiben gyakran utazunk ezzel a légitársasággal, vegyünk részt a Miles&Smile pontgyűjtő programban, mely sok előnyt biztosít nekünk következő utazásunk során, amennyiben elegendő pontot gyűjtöttünk össze. Itt rengeteg extra opcióval rendelkezünk következő utazásunk során. A Miles&Smile regisztrált tagok például a elkerülhetik a sort becsekkoláskor és a Business Desk-hez mehetnek egyenesen, elkerülve így a várakozást. Amennyiben jegyet szeretnénk foglalni, akkor is hasznos lehet Miles&Smile tagnak lenni, hiszen egy lépést megspórolva közelebb kerülünk a jegyek megvásárlásához, megelőzve így az átlagos utasokat. További bőröndöt is felvihetünk, amennyiben ezt az opciót választjuk következő utazásunk során. Ezek csak néhányak a program előnyei közül, így érdemes regisztrálni és gyűjteni az utazásunk során gyűjtött pontokat.
Amennyiben vonzónak találta a török légitársaságot, utazzon Budapestről a Turkish Airlines egyik járatával következő utazása alkalmával és élvezze a légitársaság kimagasló szolgáltatásait.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment